Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kasiaa praktykant
|
|
| |
offline karolciakowalik praktykant
|
Ja jestem za zlewozmywakiem kawarcowym. Nie tylko ze
względu na jego wykonanie, ale jakoś bardziej te modele
kwarcowe mi się podobają. |
Ten post był edytowany przez karolciakowalik dnia: 1 kwietnia 2015, 08:36 | |
| |
Gość: dora67 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Isiek fachowiec
|
Witam, planuje rozkład mebli i sprzętów kuchennych. Mega podoba mi się jednokomorowy zlew bez ociekacza, tylko nasuwa się pytanie gdzie suszyć naczynia? Dodam ze nie będzie szafek wiszących, widziałam w internecie suszarki szufladowe ale czy to jest praktyczne? Czy ktoś ma taka? Może macie inne rozwiązania? |
| |
offline MarekPi92 doświadczony
|
|
| |
offline fajo fachowiec
|
Ja myślałam "po co mi ociekacz? Mam zmywarkę i wszystko
będę w niej zmywała" ale na szczęście w końcu kupiłam
zlew z ociekaczem. Nie wiem jak ludzie radzą sobie bez.
Umyte owoce na chwilę odłożyć, garnek który się nie
domyje w zmywarce, rzeczy które trzeba tylko przepłukać a
nie zmywac-wszystko ląduje na ociekaczu. |
| |
Gość: Janusz Misiak praktykant |
Moim zdaniem najlepszy będzie zlewozmywak granitowy. Łatwy w utrzymaniu, nowoczesny, wytrzymały. Nam do kuchni pasował czarny, mamy ciemne meble i znaleźliśmy bardzo ładny od producenta https://sinkquality.eu/. Żona odpowiednio o niego dba, impregnuje go specjalnym preparatem i ten zlew wygląda dobrze mimo, że dużo go używamy. Trwałość granitu zdecydowanie na plus. Jak masz wybierać na lata to zdecydowanie Ci polecam. Jakość mówi sama za siebie ;) |
|
Jaki zlewozmywak najlepszy do kuchni?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 521 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...