Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline sarada30 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
Ten żyrandol jest oczywiście oryginalny i z tym dopasowaniem zdecydowanie masz rację. Bo w sumie jeśli złożyć aranżację ze srebrną kolorystyką, to powinno to wyglądać tak samo atrakcyjnie. Myślę, że bardziej chodzi o to, aby to były żywe, efektowne kolory. Połączenie tego z czerwonym również powinno wyglądać genialnie. |
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline Lednaise.com majster
|
|
| |
offline malina inżynier
|
Zauważyłam ostatnio, że trendy się zmieniają i teraz we wnętrzach urządzonych w stylu nowoczesnym wykorzystuje się żyrandole klasyczne – rozłożyste, bogato zdobione, z kryształowymi zawieszkami np. coś takiego: http://britoplighting.pl/Produkty,2559/Oswietlenie_br_/_klas yczne/Anna Bardzo mi się podobają takie zaskakujące połączenia :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ArtDeVivre_pl majster
|
Na dobrą sprawę to wszystko zależy od naszego gustu,ja akurat uwielbiam żyrandole oraz aranżację z ich udziałem,uważam że jest ponad przeciętne i niezwykle elegancka. Akurat w w kwestii dekoracji,aranżacji wnętrz to możemy pomóc,wystarczy zerknąć na www.ArtDeVivre.pl |
| |
offline julia1975 praktykant
|
Nowoczesne żyrandole i bardzo ciekawe lampy można znaleźć chociażby tutaj - lampy eglo. Ja kupowałam u nich kinkiety do salonu i jestem bardzo zadowolona. |
Ten post był edytowany przez julia1975 dnia: 26 lutego 2016, 10:48 | |
| |
Gość: michu89 praktykant |
Jeśli chodzi o żyrandole, to może tutaj warto się
rozejrzeć. Realizacje naprawdę ciekawe! |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline connie kierownik
|