Jaki żyrandol do salonu?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

6 kwietnia 2016, 12:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciekawy i oryginalny, pasujący jedynie do wybranych aranżacji, ale to chyba oczywiste. Nie wszyscy mają nowoczesne pomieszczenia, aby to miało ręce i nogi, całość musi być perfekcyjnie dopasowana. Zgadzacie się?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2016, 09:53

Żyrandol trzeba dobrać z głową i gustem, jeśli nam takiego brakuje można zkierować się do firmy która przy zakupie doradzi, ja tak kupowałem w Eurostar naprawdę fachowa pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2016, 11:45

No żyrandol musi być ładny warto dobrze poszkuać.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 14:41

Bardzo piękne oświetlenie ma Galeria Limonka.pl i nie tylko ich dekoracje i zegary to ostatni krzyk designu. Idealnie nadaja się do każdego typu wnętrza, mnie osobiście zafascynowały lampy marki Vita Copenhagen Design wykonane z ptasich piór, które mogą być wiszące lub stojące, dla mnie są rewelacyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2016, 12:32

A musi być t koniecznie żyrandol? Powoli w nowoczesnych wnętrzach raczej się od niego odchodzi na rzecz oświetlenia typu LED,taśm czy halogenów,które w salonie przepięknie się prezentują.

www.Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2016, 13:36

Mi się nie za bardzo podobają żyrandole. Postawiłam na oświetlenie punktowe oraz lampę podłogową.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 10:06

Tutaj mam podobne zdanie i jeżeli chcemy aby nasz salon prezentował się elegancko i zarazem nowocześnie to także polecam postawić na oświetlenie punktowe plus jedną lub dwie lampy połogowe co zapewni bardzo fajny efekt.

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2017, 21:28

Mnie bardzo podobają się stylowe salony. Takie z komodami, z parkietem, z dużym wolno stojącym zegarem. Do tego pasowałoby oświetlenie http://porczela.pl/12-zyrandole-krysztalowe

Ten post był edytowany przez Havis dnia: 5 kwietnia 2017, 21:29
Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2017, 12:26

Ja ekskluzywne oświetlenie do swojego mieszkania znalazłem na stronie Krudo.pl miła obsługa i bezpieczna przesyłka, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2017, 00:34

Jak masz nowoczesny salon to polecam lampy Schuller. Wyglądają świetnie i dobrze rozprowadzają światło po pomieszczeniu tak że w każdym kącie jest jasno :) Widziałem tutaj w dobrej cenie https://studioswiatla.pl/ , mają też innych producentów więc na pewno coś dobierzesz :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 442

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >