Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸
Gość: Charlesatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kkkarolinaaa123 praktykant
|
Warto jest dostosować wielkość żyrandola, tudzież innej lampy wiszącej/sufitowej do metrażu pomieszczenia. W innym przypadku zastosowanie lampy o dużych wymiarach w wąskim i niskim salonie,np. wieloramiennego żyrandola będzie wyglądać karykaturalnie. W ofercie naszego sklepu na stronie mlamp.pl znajdą Państwo zarówno żyrandole klasyczne, na łańcuchu, plafony jak i lampy podłogowe czy ścienne. Lampy można dobrać według stylu, koloru czy kształtu, aby pasowały do aranżacji oraz były interesującą ozdobą wnętrza :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tan15 praktykant |
Zgadzam się nie do każdego pomieszczenia pasują często dość duże żyrandole. Ja tez zdecydowałam się na zakup w Jagodowym Kocie wiszącej lamy, na dodatek w każdej chwili mogę zmienić abażur na inny i będzie jak nowy, ale za sporo mniejsze pieniądze. Teraz będe u nich zamawiać też lampę do sypialni i pokoju córki, a te dzecięce to naprawdę sa śliczne, az się same oczy uśmiechają. |
| |
Gość: jurop878 praktykant |
Świetne kinkiety sprzedaje Bercal. Może ktoś kojarzy ich sklep na Conrada? Duży lokal, jest tam tych modeli na miejscu do obejrzenia bardzo duża ilość. Też fajnie jest wszystko rozplanowane, także naprawdę można konkretne lampy sprawdzić w akcji, nie są nawalone jedna na drugą jak to w takich centrach oświetleniowych się zdarza. Polecam. |
| |
Gość: nastt praktykant |
Bardzo mi się podobają lampy podłogowe które na elektryczny.com sprzedają. Jedną taką lampę kupowałam ze dwa miesiące temu stąd i stoi w salonie, ale jeszcze do pokoju gościnnego by mi się coś takiego przydało i pewnie za jakiś czas zamówię, tylko muszę się jeszcze zdecydować co do modelu a mają ich tutaj sporo i trudno mi ostatecznie jakąś decyzję podjąć. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: joasia1987 praktykant |
Bardzo ładne lampy w różnym stylu, pasujące do wielu wnętrz urządzonych w różnych klimatach, znajdziecie na https://podsufitem.pl. Ja zamawiałam stamtąd w zasadzie chyba wszystkie możliwe lampy do domu :) Bardzo fajny sklep :) |
| |
offline Irafe praktykant
|
|
| |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|