Jakich producentów automatyki wystrzegać się?

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

25 września 2024, 10:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wybrałam system Loxone ze względu na największe możliwości spośród wszystkich innych systemów na rynku. Totalnie nie wyobrażam sobie budować dom bez systemu smart, mając tyle różnych systemów do zarządzania w domu. Najgorsze jest tłumaczenie osób, że bez inteligentnego domu też mogą sobie zarządzać wszystkim z aplikacji, gdzie tu totalnie nie o to chodzi.

Dodam od siebie również, ze jedną z ciekawszych funkcji jest tutaj sterowanie roletami zewnętrznymi:
https://remont.biz.pl/okna/jak-wybrac-najleps ze-rolety-zewnetrzne-na-okna-dachowe/

Która w wielu przypadkach jest już standardem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 523

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >