Jakich producentów automatyki wystrzegać się?

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

25 września 2024, 10:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wybrałam system Loxone ze względu na największe możliwości spośród wszystkich innych systemów na rynku. Totalnie nie wyobrażam sobie budować dom bez systemu smart, mając tyle różnych systemów do zarządzania w domu. Najgorsze jest tłumaczenie osób, że bez inteligentnego domu też mogą sobie zarządzać wszystkim z aplikacji, gdzie tu totalnie nie o to chodzi.

Dodam od siebie również, ze jedną z ciekawszych funkcji jest tutaj sterowanie roletami zewnętrznymi:
https://remont.biz.pl/okna/jak-wybrac-najleps ze-rolety-zewnetrzne-na-okna-dachowe/

Która w wielu przypadkach jest już standardem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej – ktoś może polecić firmę, która pomogła Wam w doborze odpowiednich rozwiązań?
  • Co myślicie? Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... @Drift Boss Nie jestem pewien, ale słyszałem, że ostatnio staje się to coraz mniej opłacalne.
  • Wideodomofon Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Użytkownik TomNow napisał: Cześć Stickman Hook wszystkim, co tam słychać? U mnie wszystko w porządku, a u Ciebie?
  • Monitoring Liczba postów: 158 Grupa: Inteligentn... Jeśli ktoś szuka niezawodnych rozwiązań z zakresu alarmów i montaż monitoringu , polecam firmę EL-COM. Oferują szeroki wachlarz systemów alarmowych, które można...
  • koszt automatyki Liczba postów: 14 Grupa: Inteligentn... Firma https://www.mastech-technology.pl/ od lat działa w branży przemysłowej i oferuje wiele rozwiązań głównie dla przedsiębiorstw spożywczych jak i zakładów mi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19569 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 378

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >