Solidnej jakości drewno konstrukcyjne ma w ofercie firma www.skladdrewbal.pl. Współpracują z zaufanymi tartakami, producentami i dostawcami. W ofercie posiadają także szeroki wybór desek – od desek boazeryjnych poczynając, przez deski tarasowe, aż po deski podłogowe. Solidni, rzetelni i niedrodzy.
Gość: radekk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: fulio praktykant |
Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie lub okolicy polecam zgłosić się do firmy www.serwisdach.com.pl Mają świetne więźby dachowe oraz inne materiały do budowy dachu, które sprzedają w całkiem niezłych cenach. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: jateri praktykant |
Jeżeli poszukujecie solidnego drewna do wykonania dachu w Szczecinie i okolicach to polecam wam zgłosić się do tartaku www.mat-bud.szczecin.pl Drewno przez nich sprzedawane jest świetnie przygotowane. |
| |
Gość: vato praktykant |
Oczywiście warto rozejrzeć się za jak najlepszym drewnem. Jeżeli mieszkacie w województwie małopolskim to skontaktujcie się z firmą www.trans-trak.com.pl Ja kupowałem od nich drewno na więźbę dachową i jestem z niego bardzo zadowolony. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Ja moge polecić usługi tartaczne w http://tartakiskra.pl/produkty/ w Sycowie
w woj dolnośląskim. Tartak oferuję deski podłogowe,
więźby dachowe, łaty, kantówki, baozerie i tym podobne.
|
| |
Reklamy Google | |
offline Franek74 majster
|
Wysokiej jakości surowce drzewne znajdziecie u http://zpduscimow.pl/. Oferują wyroby najwyższej jakości, w tym prefabrykowane więźby dachowe oraz inne konstrukcje drewniane. Najwyższy poziom obsługi. |
| |
Gość: cardman praktykant |
Jeżeli mieszkacie w województwie małopolskim to skontaktujcie się z firmą www.trans-trak.com.pl Zajmują się wykonywaniem więźb dachowych oraz impregnacją drewna. Oni wam pomogą w doborze odpowiedniego drewna oraz w jego zabezpieczeniu. |
| |
offline Barbara.Centarska1980 majster
|
Jak ktoś z was szuka tradycyjnych desek podłogowych, parkietów drewnianych, paneli podłogowych lub podłóg z drewna egzotycznego to polecam wejść na stronę tej firmy www.profestparkiet.pl. Mamy od nich podłoge i przy dwójce małych dzieci podłoga jest niezniszczalna. |
| |
Gość: andrzejkop praktykant |
|
| |
offline Klark1985 majster
|
|
|