Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
Gość: polecam praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kristofel praktykant
|
Pytanie do Was o jakieś opinie odnośnie drzwi pełnych Wikęd? Znalazłem kilka strzępków informacji ale wszystko praktycznie tyczy się montowania tych drzwi w domach. Mnie interesuje temat jak one sprawują się w bloku. Ktoś coś może wie lub zna jakiś konkretny temat na forum? Przekopałem już chyba wszystko ale pustka w temacie totalna. |
Ten post był edytowany przez kristofel dnia: 27 lutego 2014, 22:00 | |
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Nie ma informacji bo się po prostu ta firma nie reklamuje, co chyba jest jej największą reklamą, bo dobre rzeczy sprzedają się same jak to mówią (choć gdyby było tak łatwo w życiu to nie gimnastykowałbym się nieraz tak ze sprzedażą drzwi). Poszukaj na muratorze, tam taki Janusz coś montował do mieszkania w bloku. Zgadnij, to może podrzuci Ci kilka informacji. |
| |
|
Dzięki theme. Odezwałem się do tego januszpe z forumbudowlane.pl (chyba o tego człowieka chodzi) w sprawie drzwi. Powiedział, że ma je od jakiegoś tygodnia i ogółem zadowolony ale też nic konkretnego się nie dowiedziałem. Widziałem też dyskusję na muratorze. Mało informacji w porównaniu do innych producentów. A według Ciebie takie pełne drzwi do bloku nadadzą się na dłuższą metę czy ich cena idzie z jakością (raczej są trochę tańsze jak inne podobne drzwi - stąd myślę właśnie o nich). Dzięki raz jeszcze za pomoc. |
| |
Gość: janos-iK praktykant |
Drzwi i Okna - instruktor online Darmowa pomoc znanej firmy w tej branży. Darmowymi radami zyskują nowych klientów. Warto. |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: KamilDych praktykant |
Ja bym uważał na nowo powstałe firmy, bo mogą mieć atrakcyjne ceny, ale czy drzwi są jakościowo dobre wychodzi dopiero po kilku latach. Dlatego ja bym nie eksperymentował i nawet dołożył te kilkaset złotych. Z marek godnych polecenia, chyba najlepsza jest Gerda. Plusem jest to, że dostaje się kompletne drzwi, bez jakiś dodatkowych kosztów. |
| |
|
|
| |
Gość: Dorocia_doris praktykant |
|
| |
offline theme fachowiec
|
|
|