Jakie drzwi antywłamaniowe do mieszkania najlepsze?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

16 lutego 2014, 11:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam sprawdzić Drzwi Delta PTZ Batory rewelacja cenowa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2014, 21:55

Pytanie do Was o jakieś opinie odnośnie drzwi pełnych Wikęd? Znalazłem kilka strzępków informacji ale wszystko praktycznie tyczy się montowania tych drzwi w domach. Mnie interesuje temat jak one sprawują się w bloku. Ktoś coś może wie lub zna jakiś konkretny temat na forum? Przekopałem już chyba wszystko ale pustka w temacie totalna.

Ten post był edytowany przez kristofel dnia: 27 lutego 2014, 22:00
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2014, 16:05

Nie ma informacji bo się po prostu ta firma nie reklamuje, co chyba jest jej największą reklamą, bo dobre rzeczy sprzedają się same jak to mówią (choć gdyby było tak łatwo w życiu to nie gimnastykowałbym się nieraz tak ze sprzedażą drzwi). Poszukaj na muratorze, tam taki Janusz coś montował do mieszkania w bloku. Zgadnij, to może podrzuci Ci kilka informacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 17:40

Dzięki theme. Odezwałem się do tego januszpe z forumbudowlane.pl (chyba o tego człowieka chodzi) w sprawie drzwi. Powiedział, że ma je od jakiegoś tygodnia i ogółem zadowolony ale też nic konkretnego się nie dowiedziałem. Widziałem też dyskusję na muratorze. Mało informacji w porównaniu do innych producentów. A według Ciebie takie pełne drzwi do bloku nadadzą się na dłuższą metę czy ich cena idzie z jakością (raczej są trochę tańsze jak inne podobne drzwi - stąd myślę właśnie o nich). Dzięki raz jeszcze za pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 17:58

Drzwi i Okna - instruktor online Darmowa pomoc znanej firmy w tej branży. Darmowymi radami zyskują nowych klientów. Warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2014, 19:28

Dzięki za dobre chęci ale dobre rady typu darmowa pomoc z tej branży brzmi jak: powiem Ci a później ogołocę portfel :). Instruktor online to szkoła przez internet jak montować drzwi? Chyba jednak kogoś wynajmę do tego, bo to nie moja domena.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 10:29

Ja bym uważał na nowo powstałe firmy, bo mogą mieć atrakcyjne ceny, ale czy drzwi są jakościowo dobre wychodzi dopiero po kilku latach. Dlatego ja bym nie eksperymentował i nawet dołożył te kilkaset złotych. Z marek godnych polecenia, chyba najlepsza jest Gerda. Plusem jest to, że dostaje się kompletne drzwi, bez jakiś dodatkowych kosztów.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 21:09

Dzięki za radę ale moje drzwi już do mnie jadą na dniach. Też kupiłem kompletne bez dodatkowych kosztów, pomijając montaż jako dopłatę :).
Dzięki dla Janusza z Muratora za pomoc raz jeszcze.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2014, 13:55

Jeśli chodzi o drzwi antywłamaniowe mogę polecic drzwi jakie oferuje firma http://witexsuperlock.pl/, ceny sa przystępne – na pewno adekwatne do jakośći produktu. Jeśli ktoś jest zainteresowany, polecam poznać ich ofertę. !

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2014, 18:54

Ahhh jak mi na tym forum brakuje Finlandii pogromcy spamerów!
Dzięki Niemu jestem wyczulony na to co tu (i nie tylko tu) się wyprawia.

Jeśli chodzi o ... ble ble ble ... LINK obowiązkowo ... moja ciocia kupiła ... polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 540

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >