offline ![]() Zetka inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Rubiku majster
![]() ![]() |
Witaj zetka, |
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Karolina007 praktykant |
|
| |
![]() ![]() |
|
| |
|
| |
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Laookon praktykant
![]() |
Myślę, że takie optymalne drzwi powinny być drzwiami stalowymi, posiadającymi
izolację akustyczną (najczęściej jest to chyba wełna
mineralna w środku) i posiadającymi zamki jakiś
sprawdzonych firm. |
|
Jakie drzwi do starej kamienicy?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 32 Grupa: Montujemy o... Gdy myślimy o wyborze drzwi, często koncentrujemy się na wyglądzie, ale nie zapominajmy także o jakości i trwałości. producent drzwi drewnianych oferuje drzwi w...
- okna pcv Liczba postów: 190 Grupa: Montujemy o... Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?
- Okna do domu Liczba postów: 65 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- jakie okna wybrać: plastikowe czy drewniane? Liczba postów: 142 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukacie wyjątkowych dodatków do okien, to mam małą podpowiedź... Sam kiedyś zamówiłem z tej oferty https://www.klamkidodrzwi.sklep.pl/nowos ci,klamki_do_o...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 503 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...