Jakie drzwi do starej kamienicy?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

9 grudnia 2011, 15:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Mam pytanie czy może ktoś pomóc mi w doborze drzwi zewnetrznych do starej poniemieckiej kamienicy? Chcialabym zeby byly one nowoczesne ale zarazem eleganckie i oczywiscie cenowo nie za drogie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2011, 16:34

Witaj zetka,
no jeśli chodzi o drzwi do kamienicy to chyba takie jak wszędzie, ale z racji tego że to stare budownictwo to ma i grube ściany, tak więc przydadzą Ci się antywłamaniowe, przy okazji izolacje akustyczną utrzymają. Jeżeli kupisz cienkie to nie będą proporcjonalne do grubości ścian.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2011, 16:37

Myślę, że powyższy post jest zgodny z moimi przekonaniami. Dokładnie myślę to samo

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2012, 14:19

ja ze swojej strony mogę polecić drzwi firmy centurion R bo takie mam u siebie i sobię chwalę, musiałabyś wejść na ich stronę i sobie pooglądać, może by Ci się spodobały...ceny mają rozsądne, też nie lubię przepłacać i też wybrałem ich z polecenia

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2012, 15:28

o centurnionie dowiedziałam się na targach którychś i szczerze powiedziawszy zaimponowały mi ich produkty, aczkolwiek nie posiadam nic od nich, ale nie przeczę że się nie skuszę ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2012, 19:14

Polecam stronę:
http://www.interior.katowice.pl/drzwi-zewnetrzne-nowoczesne- classic
np. model S08

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2012, 12:00

Joanna B, tzn że chcesz wymienić, czy w ogóle się budujesz?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2012, 13:02

Ja ogólnie się "buduje" dlatego tak chodzę po forum i szukam jakichś sprawdzonych materiałów do wykończenia wnętrz ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2012, 18:35

Zgadzam sie: good 1 bad

a na jakim etapie budowy jestes?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2012, 08:19

Myślę, że takie optymalne drzwi powinny być drzwiami stalowymi, posiadającymi izolację akustyczną (najczęściej jest to chyba wełna mineralna w środku) i posiadającymi zamki jakiś sprawdzonych firm.
Ja kupiłem drzwi antywłamaniowe w atrakcyjnej cenie, lecz niestety bez dodatkowego wyciszenia...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 322

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >