Jakie drzwi zewnętrzne?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

27 listopada 2015, 15:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Mają mały wybór drzwi. Jeśli ze stalówek mają tylko Gerdę, to nie świadczy o nich dobrze. Dużo lepiej wypada KMT, Wikęd. Nie mają też Cal, Porty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2015, 09:58

Jeżeli szukasz solidnych drzwi zewnętrznych w rozsądnej cenie,to warto odwiedzić także naszą stronę www.HurtOkien.pl właśnie tym zajmujemy się na co dzień i chętnie pomożemy,doradzimy na forum:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2015, 21:30

Nie wiem czy się orientujecie, ale drzwi ukryte Asilo dają naprawdę wiele możliwości. Po pierwsze są niezwykle oryginalne, bo można malować je na dowolny kolor, a po drugie są wyposażone w wygodny cichy zamek magnetyczny. Tutaj http://www.asilo.pl/inspiracje-drzwi-ukryte/< /a> można dowiedzieć się więcej na ich temat.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2015, 16:55

Użytkownik m_kwiecien napisał: kwestia co to za towar ja ostatnio widziałem zewnętrzne
drzwi w Tesco w życiu bym ich nie kupił blacha pokryta
laminatem w środku pianka albo się rozkleją albo się
rozlecą kosztują 800 zł i nazywają się antywłamaniowe
akurat. ...

Drzwi antywłamaniowe (choć to niefortunne określenie) MUSZĄ mieć dołączone do siebie odpowiednie atesty oraz certyfikaty aby można było użyć takiego stwierdzenia. 800zł one na pewno nie kosztują, bo tyle warta jest najtańsza ościeżnica do nich. Drzwi za 800zł można dać jako przejście z garażu do domu ale więcej od nich bym nie wymagał.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 09:17

Może któreś z naszych drzwi zewnętrznych przypadną Ci do gustu,zerknij na www.KupujDrzwi.pl gdzie mamy teraz kilka ciekawych promocji i rabatów,a miła obsługa zawsze służy swoją radą i pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 stycznia 2016, 15:51

Żeby nabrać doświadczenia i zobaczyć, jak prktyczne i ładne mogą być drzwi do domu to polecam zajrzeć do https://westo.pl/drzwi-do-domu.html bardzo ładne realizacje drzwi z drewna. Według mnie to bardzo eleganckie przykłady.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2016, 12:06

A zaglądaliście już na www.KupujDrzwi.pl ? Tam również znajdziecie szeroki wybór znanych marek w niższej,promocyjne cenie,na pewno każdy będzie zadowolony z jakości i solidności.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 13:11

Osobiście preferują drzwi drewniane, najlepiej wykonane z z wysokogatunkowego drewna - dzięki temu są znacznie trwalsze i po prostu niezawodne. Ja kupiłem parę tygodni temu drzwi firmy DISTING tutaj http://www.plusprojekt.eu w Rzeszowie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2016, 11:06

W takim razie dobrze trafiłeś,bo teraz w nowych kolekcji znanych producentów drzwi,każdy znajdzie coś dla siebie,wystarczy zerknąć na www.KupujDrzwi.pl w razie pytań służymy pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2016, 13:46

Czy jakaś firma oferuje drzwi wejściowe z alarmem?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 346

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >