Użytkownik piotrsaggan napisał:
Okej, a powiedzcie mi na
jakiej zasadzie dobieracie ekipię
montażową? Decydujecie się na skorzystanie z usług
firmy, która sprzedaje wam drzwi, czy raczej szukacie na
własną rękę?
Kupując drzwi z montażem możesz zapłacić niższy VAT.
Do ceny netto drzwi należy doliczyć koszty montażu i
dodać 8% VAT. Jeśli kupujesz drzwi osobno to płacisz 23%
VAT + koszy montażu i do tego 8% VAT. Opłaca się
zdecydowanie bardziej szukać punktu z ekipą montażystów
do dyspozycji Klienta.
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸
offline mazwoj fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bacaa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bihi praktykant |
drzwi zewnętrzne na pewno muszą być solidne, nie można wybrać byle czego, warto postawić na sprawdzone marki, dobra oferta na drzwi jest u http://www.stoberg.pl/ |
| |
Gość: tolkin praktykant |
Oczywiście, drzwi zewnętrzne są bardziej wymagające, niż drzwi wewnętrzne. Promienie słoneczne, zmiana temperatur, wilgotność robią swoje. Dlatego też warto trochę poczytać o drzwiach, zanim udamy się do sklepu. Podobnie każda firma ma różne rozwiązania, które ułatwiają użytkowanie drzwi, a nie każdy sprzedawca poinformuje o nich. |
| |
|
| |
Reklamy Google | |
offline mazwoj fachowiec
|
|
| |
Gość: reyte938 praktykant |
jeśli szukasz naprawdę dobrych i niezwykłych jakościowo drzwi, to poleam sprawdzić ofere http://urzedowski.pl/ - pod względem jakości to na pewno cie nie zawiodą. |
| |
Co znaczy "niezwykłe jakościowo"? Urzędowski ma dobre drzwi i okna, jednak cena jest wysoka. Są dobrej jakości, ale niezwykłości tam nie widać. W tej cenie też z drewnianych można znaleźć np. Stolpaw Stolterm, z Dierre. I tak moim zdaniem lepiej uderzyć w drzwi stalowe energooszczędne. Dobre stalówki dobrego producenta są też solidne jakościowo, przy dobrym stosunku ceny do jakości.Wybierając np. Termo Prestige również będziesz zadowolony, drzwi ciepłe, a wydatek znacznie mniejszy. |
| |
Gość: gościu praktykant |
|
| |
Gość: OlaBee praktykant |
Ma ktoś drzwi drutex, konkretnie chodzi mi o drewniane zewnętrzne? Co do zabezpieczeń to jak piszą na stronie drzwi mają: Trzypunktowa zasuwnice hakowa i 3 zawiasy. Baka protect 3D (w tym jeden z zabezpieczeniem przed wybiciem). Jestem ciekawa jakie są opinie o tych drzwiach (myślę, żeby zamówić) |
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸