Chciałabym zakupić drzwi zewnętrzne Grodzisk Wielkopolski. Zależy mi na szerokim asortymencie drzwi bardzo dobrej jakości. Niedawno znalazłam firmę Wielkopolanka. Czy znacie tą firmę? Czekam na opinie https://wielkopolanka.com/oferta/drzwi-zewnet rzne
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 29 30 31 32 33 ▸ ▸▸
offline marta89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: MarekCK praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gimme praktykant |
Ja zdecydowanie jestem za drzwiami aluminiowym jeśli chodzi o domek. Muszą być solidne, mieć parametry odpowiednie i oczywiście też pasować do bryły. U nas wybór był prosty bo mieliśmy rozeznanie w branży. Rok wcześniej przed zamawianiem dla siebie drzwi pomagałem wybrać nowe bratu na wymianę stolarki. Wspólnie jeździliśmy po producentach i marketach budowlanych. Najlepszy stosunek ceny do jakości znaleźliśmy w Aluhaus i to właśnie ich Ci polecam. Na https://www.aluhaus.com.pl/drzwi-zewnetrzne/< /a> możesz sobie zobaczyć, jaki mają wybór. Moim zdaniem jeden z czołowych producentów w Polsce. |
| |
Gość: Mały praktykant |
mam w domu drzwi stalowe z KMT. Zdecydowałem się na
stalowe bo mam pasywny dom i fajnie drzwi tego typu pasują
do domu. Oprócz tego są mocne i solidne. Posiadają
izolacje termiczną na wysokim poziomie co sprawia, że są
energooszczędne. |
| |
offline theme fachowiec
|
Warunki do programu spełnia bardzo dużo drzwi. Przenikalność na poziomie max 1,3 to nie jest żaden wyczyn. Sporo modeli KMT, Wikęd, Mar-Tom, CAL, Pol-Skone itd itd. spełnia to wymaganie. Szkoda, że nie mówi się nic o montażu, bo to on też powinien być brany po uwagę aby rzeczywiście drzwi spełniały parametry przez dziesięciolecia, a nie tylko w momencie montażu lub tylko na papierze. |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Zakup zdecydowanie warto skonsultować ze specjalistami, aby podjąć jak najlepszą decyzję w zakresie znalezienia odpowiednich drzwi zewnętrznych do swojego domu. Jeżeli potrzebujecie specjalistów w tym zakresie to na pewno warto skontaktować się z firmą Drawex https://www.drzwidrawex.pl/ ze względu na duże doświadczenie w branży, szeroka oferta wśród najlepszych producentów i jednocześnie konkurencyjne ceny. Dlatego dajcie znać jak poszły poszukiwania i oczywiście która z opcji ostatecznie wygrała. Pozdrawiam! |
| |
Gość: miki99 praktykant |
Produkcją okien, drzwi i bram garażowych zajmuje się Euro Okno - www.eurookno.pl z Suwałk. Firma ma na swoim koncie różne propozycje, w tym okna w różnych kolorach i dostępne propozycje okien aluminiowych cieszących się sporym zainteresowaniem w ostatnich latach. Opcja dla tych, którzy stawiają na budynku energooszczędne i liczą na wysoki poziom izolacji termicznej. |
| |
Gość: ronnes praktykant |
|
| |
Gość: Jurson praktykant |
Od miesiąca mam KMT Supertherm 90. Polecam. Drzwi bardzo ładnie wykonane, dopracowane pod każdym względem, grube i naprawdę ciche. Wiem, że dużo zależy od prawidłowego montażu, ale jestem zdania, że im lepszy produkt, tym prościej. W domu koło drzwi nareszcie nic nie słychać, jest ciepło, nic nie wieje |
| |
Gość: MARTYNA86 praktykant |
|
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 29 30 31 32 33 ▸ ▸▸