Jakie drzwi zewnętrzne?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  29 30 31 32 33  ▸  ▸▸

10 sierpnia 2022, 21:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałabym zakupić drzwi zewnętrzne Grodzisk Wielkopolski. Zależy mi na szerokim asortymencie drzwi bardzo dobrej jakości. Niedawno znalazłam firmę Wielkopolanka. Czy znacie tą firmę? Czekam na opinie https://wielkopolanka.com/oferta/drzwi-zewnet rzne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2022, 16:26

polecam drzwi z kmt supertherm, dobrze trzymają ciepło i są bardzo porzadnie wykonane

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2022, 19:47

Ja zdecydowanie jestem za drzwiami aluminiowym jeśli chodzi o domek. Muszą być solidne, mieć parametry odpowiednie i oczywiście też pasować do bryły. U nas wybór był prosty bo mieliśmy rozeznanie w branży. Rok wcześniej przed zamawianiem dla siebie drzwi pomagałem wybrać nowe bratu na wymianę stolarki. Wspólnie jeździliśmy po producentach i marketach budowlanych. Najlepszy stosunek ceny do jakości znaleźliśmy w Aluhaus i to właśnie ich Ci polecam. Na https://www.aluhaus.com.pl/drzwi-zewnetrzne/< /a> możesz sobie zobaczyć, jaki mają wybór. Moim zdaniem jeden z czołowych producentów w Polsce.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2022, 20:36

mam w domu drzwi stalowe z KMT. Zdecydowałem się na stalowe bo mam pasywny dom i fajnie drzwi tego typu pasują do domu. Oprócz tego są mocne i solidne. Posiadają izolacje termiczną na wysokim poziomie co sprawia, że są energooszczędne.
Dodatkowo drzwi spełniają warunki programu czyste powietrze więc przy zakupie można starć się o dofinansowanie w wysokości 60% ceny drzwi

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2022, 09:21

Warunki do programu spełnia bardzo dużo drzwi. Przenikalność na poziomie max 1,3 to nie jest żaden wyczyn. Sporo modeli KMT, Wikęd, Mar-Tom, CAL, Pol-Skone itd itd. spełnia to wymaganie. Szkoda, że nie mówi się nic o montażu, bo to on też powinien być brany po uwagę aby rzeczywiście drzwi spełniały parametry przez dziesięciolecia, a nie tylko w momencie montażu lub tylko na papierze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2022, 15:27

Zakup zdecydowanie warto skonsultować ze specjalistami, aby podjąć jak najlepszą decyzję w zakresie znalezienia odpowiednich drzwi zewnętrznych do swojego domu. Jeżeli potrzebujecie specjalistów w tym zakresie to na pewno warto skontaktować się z firmą Drawex https://www.drzwidrawex.pl/ ze względu na duże doświadczenie w branży, szeroka oferta wśród najlepszych producentów i jednocześnie konkurencyjne ceny. Dlatego dajcie znać jak poszły poszukiwania i oczywiście która z opcji ostatecznie wygrała. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2022, 10:23

Produkcją okien, drzwi i bram garażowych zajmuje się Euro Okno - www.eurookno.pl z Suwałk. Firma ma na swoim koncie różne propozycje, w tym okna w różnych kolorach i dostępne propozycje okien aluminiowych cieszących się sporym zainteresowaniem w ostatnich latach. Opcja dla tych, którzy stawiają na budynku energooszczędne i liczą na wysoki poziom izolacji termicznej.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2022, 11:34

Drwi Nova Wiśniowski też mają doskonałe parametry termoizolacyjne a ponadto mają tez standardowo montowane trzypunktowe ryglowanie dzięki czemu są szczelne i moga być montowane nawet tam gdzie nie ma daszka

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2022, 11:31

Od miesiąca mam KMT Supertherm 90. Polecam. Drzwi bardzo ładnie wykonane, dopracowane pod każdym względem, grube i naprawdę ciche. Wiem, że dużo zależy od prawidłowego montażu, ale jestem zdania, że im lepszy produkt, tym prościej. W domu koło drzwi nareszcie nic nie słychać, jest ciepło, nic nie wieje

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2022, 17:29

Też may ten model 90 i wybraliśmy dokładnie z tego powodu. Świetny model do domów energooszczędnych. Z tego co wiem, można uzyskać dofinansowanie z proogramu Czyste powietrze. No i wyglądają bardzo elegancko i też nowocześnie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  29 30 31 32 33  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 197

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >