Jeśli szukasz dobrych jakościowo drzwi to koniecznie sprawdź sobie RES DOM: http://www.res-dom.pl/drzwi
offline PatrycjaWarchol majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline moneto doświadczony
|
Popatrz sobie na ofertę na stronie - https://www.bricoman.pl/drzwi-okna-stolarka/d rzwi-zewnetrzne-wejsciowe-techniczne/drzwi-zewnetrzne. Mają bardzo duży wybór różnego typu drzwi, na pewno coś wybierzesz. Ja tam kupowałem drzwi wewnątrzklatkowe. Nie dość, że z dowozem do domu, to jeszcze były w dobrej cenie:) A w drzwi do kotłowni to nie ma za bardzo co inwestować nie wiadomo jakich pieniędzy. |
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Nie każde drzwi marketowe to coś co nadaje się jedynie do
przepuszczenia przez piec. Przykładow Porta ma swoją
mniejszą markę Verte i to są drzwi ciut gorszej jakości
w niższej cenie produkowane z myślą o marketach i nie
tylko. Wiadomo o co chodzi - inna marka, inna cena i inna
jakość. |
| |
Gość: wi81 praktykant |
|
| |
offline mazwoj fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Tak. Mam u siebie dostępne Wikędy Premium w 1 wzorze w kilku opcjach (nie licząc tych opcji co można zrobić jeszcze po montażu drzwi - wymiana wkładek, klamek itd). Poza tym są jeszcze 2 firmy, gdzie każda ma też po 1 modelu od ręki, tylko że nie mam ich w ofercie i nie zamierzam z różnych względów handlować tymi drzwiami. Także póki co w hurtowni gdzie głównie się zaopatruję mam drzwi wymienione przez Ciebie i jedne zewnętrzne. Póki co co moich potrzeb starczy, bo ja nie pracuję już na rynku Warszawskim od wieeelu lat. Tu w Lubelskim czas płynie znacznie wolniej. |
| |
offline theme fachowiec
|
Widziałem na tej stronie bardzo ciekawy film z montażu
drzwi jak jedne z pracowników (nie wiem czy to ludzie od
Was czy kto jest na tym filmie) ciął za długą
ościeżnicę szlifierką kątową. Oczywiście jestem
ciekaw jak później wygląda laminat i czy nie został on
spalony w tym miejscu. Pomijam już BHP i cięcie z ręki w
powietrzu belki od ościeżnicy!!! |
| |
offline mazwoj fachowiec