offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
dokladnie ja tez satynowe wykorzystalem w małych pomieszczeniach, w pokoju córki i syna, poza tym satynowe uwazam za troche mniej eleganckie niz matowe, no ale moze tylko ja odnosze takie wrazenie...tak czy siek w pokoju córki byłem zmuszony użyć satyny, bo zazyczyla sobie złote drzwi w pokoju i żyrandol z cekinami, także zostalem podparty do muru. Co ta Hanna Montana robi z dziećmi ;D;D |
| |
Reklamy Google | |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Marcin Jankowski praktykant
|
Co prawda trochę już szukałem w internecie, znalazłem
nawet ciekawą stronę gdzie można porównać farby
strukturalne i zastanawia mnie, czy to kompletne
zestawienie, i czym właściwie różni się "zwykła" farba
od strukturalnej? |
Ten post był edytowany przez Marcin Jankowski dnia: 7 stycznia 2012, 15:02 | |
| |
offline LazienkiABC_pl majster
|
|
| |
offline Emilia praktykant
|
|
| |
Gość: Jacusiek praktykant |
Farbą doskonałą do do malowania ogrodzeń, dachów, rynien, konstrukcji stalowych, stali, żeliwa alluminium oraz do pierwszego oraz renowacyjnego malowania powierzchni lakierowanych proszkowo jest farba Stahldur. |
|
Jakie farby wybrać?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...