offline Kanapkowa praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: marus212 praktykant |
wiadomo, ze lepiej szukac juz kogos kto zna sie konkretnie na tym temacie. Przy okazji mozesz mu podsunac producenta wyrobow z gumy i silikonu http://www.larkis.pl/index.php/pl/ - w budowie takie rzeczy sa niezbedne, a trzeba pamietac ze musza byc wysokiej jakosci |
| |
Reklamy Google | |
offline Margerytka majster
|
Marus212, wydaje mi się, że jak ktoś ma juz namiar na
profesjonalną firmę od budowy hal i magazynów, to jego
już nie interesują wtedy szczegóły, bo o nie dba sama
firma, i to oni muszą mieć wszelkie materiały i namiary
na producentów wytwarzających jakieś tam części
składowe dot. budowy:) |
| |
Gość: khart78 praktykant |
myślę,że samo postawienie hali, to nie problem. Rzecz raczej w tym, co dobrego może przynieść w tym temacie jej wyposażenie. Technologie przeciez oferuje wiele fajnych rozwiązań, jak systemy automatycznego magazynowania czy automatyzacja stanowisk pracy ogółem. U nas dla przykładu wszystko funkcjonuje bez zarzutu (sprzęt mamy od ok. roku, zakupiony tutaj - www.cassioli.pl/on-line/pl/Home/Produkty.html ) na stronie można zobaczyć, jakie mają rozwiązania dla magazynów. |
| |
Gość: w_szoku praktykant |
Zwykła firma remontowa, no co ty gadasz?! Ja bym nie ryzykował. Na rynku jest tak dużo przedsiębiorstw, które specjalizują się wyłącznie w robieniu hal i namiotów, że warto skorzystać z ich oferty. Ze swojej strony mogę polecić Trans Hall, bo akurat od nich miałem okazję kupować halę. No ale tak jak napisałem, jest dużo firm na rynku, wystarczy trochę pogooglować i coś się znajdzie. |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline elwirowaania majster
|
|
| |
|
| |
offline edwin_90 doświadczony
|
Jeden z moich znajomych jest rolnikiem u niego magazyn zbożowy oraz wyposażenie projektowała firma www.buttimer.pl – zajrzyj sobie na stronę, są tam przykładowe realizacje. |
| |
|
|
Jakie firmy budują hale pod katem magazynu?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...