Jakie garnki wybrać? Zestaw garnków do gotowania na parze.

« Powrót do artykułu: Jakie garnki wybrać? Zestaw garnków... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

16 października 2016, 17:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Ewelina00 napisał: Moja siostra ma zaproszenie na pokaz może mnie zabrac ze sobą?

Tak, możesz. W pokazie naczyń Philipiak mogą wziąć udział osoby zaproszone na pokaz wraz z osobami towarzyszącymi, posiadające ważne zaproszenie lub karnet oraz dowód tożsamości.

Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2016, 13:02

Podstawowa sprawa to odpowiedź na pytanie jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup garnków i naczyń do gotowania na parze, jeżeli go sprecyzujesz to dopiero wtedy będziemy mogli pomóc podczas wyboru konkretnej firmy.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2016, 16:11

Garnki philipiaka są bardzo dobre jakościowo i do tego ładnie się prezentują, posłużą na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 08:32

Z mojego zestawu philipiaka jestem w pełni zadowolona. Owszem drogie były ale warto było zainwestować w bardzo dobry produkt.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 08:52

Użytkownik Gość: Marta Kowalewska napisał: Fela adresy salonów znajdziesz na stronie
http://www.philipiaksalony.pl/jak-kupic Zapraszam na
zakupy!

Online Ekspert marki PHILIPIAK

Dziękuję za informacje. Odwiedziłam Wasza stronę, jest bardzo przystępnie zbudowana , będę częstym gościem na niej, ponieważ zauważyłam kilka ciekawych nowinek do kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2016, 18:00

A ile jest gwarancji na naczynia philipiaka?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2016, 19:13

Użytkownik patra napisał: A ile jest gwarancji na naczynia philipiaka?

Oferujemy 25-letnią gwarancję na nasze naczynia. Gwarancja firmy Philipiak obejmuje naczynia, termostaty na pokrywach oraz uchwyty i lakier.

Online Ekspert marki Milano

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2016, 12:49

Ja od długiego czasu jestem wierna firmie Gerlach, kupuje tam nie tylko garnki, ale również akcesoria kuchenne. Garnki się nie przypalają, ładnie wyglądają, nic nie przylega do dna.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2016, 16:42

Gotowanie na parze ostatnio stało się modne. Dobrze, jest to sposób na zdrowie i energię. Dobry zestaw garnków do tego celu to podstawa. Dlatego uważam że lepiej zainwestować w droższe garnki o wysokim standardzie

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2016, 11:19

Garnki i inne wyroby warte zakupienia, bardzo duża gwarancja to już o czymś świadczy i ładne wizualnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 542

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >