Jakie garnki wybrać? Zestaw garnków do gotowania na parze.

« Powrót do artykułu: Jakie garnki wybrać? Zestaw garnków... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

16 października 2016, 17:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Ewelina00 napisał: Moja siostra ma zaproszenie na pokaz może mnie zabrac ze sobą?

Tak, możesz. W pokazie naczyń Philipiak mogą wziąć udział osoby zaproszone na pokaz wraz z osobami towarzyszącymi, posiadające ważne zaproszenie lub karnet oraz dowód tożsamości.

Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2016, 13:02

Podstawowa sprawa to odpowiedź na pytanie jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup garnków i naczyń do gotowania na parze, jeżeli go sprecyzujesz to dopiero wtedy będziemy mogli pomóc podczas wyboru konkretnej firmy.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2016, 16:11

Garnki philipiaka są bardzo dobre jakościowo i do tego ładnie się prezentują, posłużą na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 08:32

Z mojego zestawu philipiaka jestem w pełni zadowolona. Owszem drogie były ale warto było zainwestować w bardzo dobry produkt.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 08:52

Użytkownik Gość: Marta Kowalewska napisał: Fela adresy salonów znajdziesz na stronie
http://www.philipiaksalony.pl/jak-kupic Zapraszam na
zakupy!

Online Ekspert marki PHILIPIAK

Dziękuję za informacje. Odwiedziłam Wasza stronę, jest bardzo przystępnie zbudowana , będę częstym gościem na niej, ponieważ zauważyłam kilka ciekawych nowinek do kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2016, 18:00

A ile jest gwarancji na naczynia philipiaka?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2016, 19:13

Użytkownik patra napisał: A ile jest gwarancji na naczynia philipiaka?

Oferujemy 25-letnią gwarancję na nasze naczynia. Gwarancja firmy Philipiak obejmuje naczynia, termostaty na pokrywach oraz uchwyty i lakier.

Online Ekspert marki Milano

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2016, 12:49

Ja od długiego czasu jestem wierna firmie Gerlach, kupuje tam nie tylko garnki, ale również akcesoria kuchenne. Garnki się nie przypalają, ładnie wyglądają, nic nie przylega do dna.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2016, 16:42

Gotowanie na parze ostatnio stało się modne. Dobrze, jest to sposób na zdrowie i energię. Dobry zestaw garnków do tego celu to podstawa. Dlatego uważam że lepiej zainwestować w droższe garnki o wysokim standardzie

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2016, 11:19

Garnki i inne wyroby warte zakupienia, bardzo duża gwarancja to już o czymś świadczy i ładne wizualnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 474

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >