![]() Gość: Paweł009 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mazwoj fachowiec
![]() |
Szczelne i ciche okna kupuje się do dobrze wentylowanych
domów. Jak ktoś w starszym domu lub tym źle
zaprojektowanym da zbyt szczelne okna, to są one
niezbędne. Albo inną opcją jest regularne wietrzenie
pomieszczeń. |
| |
Reklamy Google |
Jakie i gdzie zamontować nawiewniki?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- dobre drzwi wewnętrzne Liczba postów: 115 Grupa: Montujemy o... Można szybciej i taniej - np. używając ościeżnicy nakładkowej i nowego pełnowymiarowego skrzydła. Można kupić jakieś no-name z płyty meblowej na allego ale więk...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 538 Grupa: Montujemy o... KMT - świetna polska firma od lat działająca na rynku. Może juz pisałem kiedyś - mam i polecam. Jakość, wykonanie, energooszczędność ... Same plusy
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 384 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 504 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
- jakie drzwi? Liczba postów: 633 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...