Ja w ogóle jestem zwolennikiem naturalnego drewna. Sprawia, że wnętrze jest przytulne. Jeśli chodzi o stoły to wspomniane już wcześniej produkty od Paul Bunyan cieszą się sporą popularnością. Sam przejrzałem ich ofertę i wybór jest ogromny. Mam dużą rodzinę, fajnie byłoby mieć w końcu stół, przy którym zmieścimy się wszyscy jednocześnie.
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
offline zdolny inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: os.inka praktykant |
To tak jak u nas, też zamierzamy w Meble Hot kupić porządny rozkładany stół i krzesła. Wstepnie już oglądaliśmy ich ofertę, faktycznie jak mówiła koleżanka jest tam z czego wybierać i jest na czym oko zawiesic. Podoba sie nam kilka propozycji, a powiem, ze i ceny są dość przystępne. Na pewno skusimy sie na drewniany stół, a krzesła koniecznie muszą być tapicerowane, ale konkretnego modelu jeszcze nie wybraliśmy, zapewne w weekend sie do tego zabierzemy. |
| |
Reklamy Google | |
offline Seart praktykant
|
|
| |
Gość: MichaelTes praktykant |
|
| |
Gość: MichaelTes praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline wiolaa7 inżynier
|
Wszystko zależy od stylu w jakim urządzona jest jadalnia, ale najbardziej od stołu. Do klasycznego najbardziej odpowiednie będą krzesła drewniane - powinny być nie tylko ładne, ale i komfortowe. Obejrzyjcie sobie te krzesła drewniane - są bardzo eleganckie i dość designerskie, ogólnie robią wrażenie. |
| |
offline 1001narzedzi.pl majster
|
|
| |
offline Endy76 kierownik
|
Jeżeli chodzi o krzesła do jadalni to ja stawiam przede wszystkim na wysoką jakość, bo to chyba najważniejsze, żeby mebel służył nam wiele lat, a nie tylko przez jeden sezon :) Myślę, że takim eleganckim i nieco formalnym wyglądem wyróżniają się te krzesła. Wyglądają dość solidnie, a i nie widziałem wcześniej takich u kogoś w domu :) |
| |
Gość: wloskistyl praktykant |
Ja preferuje nowoczesny styl z elementami klasycznego. Oczywiście oprócz design, bardzo ważne jest dla mnie funkcjonalność i cena krzesła. Dlatego też wybrałam krzesła z https://www.italiastyle.pl/sklep/meble/krzesla.html . Włoski styl to jest to czego szukałam! |
| |
Gość: wloskistyl praktykant |
Ja preferuje nowoczesny styl z elementami klasycznego. Oczywiście oprócz design, bardzo ważne jest dla mnie funkcjonalność i cena krzesła. Dlatego też wybrałam krzesła z https://www.italiastyle.pl/sklep/meble/krzesl a.html . Włoski styl to jest to czego szukałam! |
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸