Jakie meble?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  21 22 23 24 25  ▸  ▸▸

18 listopada 2016, 12:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli chodzi o meble czy to do biura czy domu, to warto postawić przede wszystkim na ich wysoka jakość i solidność wykonania. Jeżeli mają przy tym także piękny desing to tylko na plus, zobaczcie nasze kolekcje z www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2016, 18:07

Ja kupuję meble wyłącznie w sklepie internetowym agaty nie dość, że ceny są niższe, to do tego wybór jest znacznie większy, nie wspominając o tym, że to spora oszczędność czasu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2017, 12:10

U nas sporo dokumentów trzymamy w takich specjalnych szafach http://szafymetalowe.net.pl/oferta/szafy-kart otekowe/ wygodnie jest coś znaleźć jak potrzeba, wcześniejsze rozwiązania nie spełniały wymagań.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2017, 08:18

Mnie osobiście bardzo podobają się meble skandynawskie, takie jak te dostępne w https://hoom.co/ . Przede wszystkim bowiem cechuje je ciekawa stylistyka, a co więcej są one robione ręcznie, z największą dbałością o szczegóły. Dzięki temu prezentują się bardzo ładnie, a przy tym są solidne.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 14:51

Stół w jadalni niedawno kupowałam przez stronę mebel-partner.pl. Bardzo solidna i estetyczna drewniana konstrukcja. Prezentuje się genialnie i mogę powiedzieć, że stół dużo zyskał już po ustawieniu w domu względem tego co było widać na zdjęciach na stronie sklepu. Takie zakupy lubię, bo zazwyczaj ten efekt jest odwrotny...;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2017, 22:17

Mój stół był kupiony w Agacie, świetny jest, teraz zamierzam do jadalni kupić narożną szafkę z barkiem, którą tez wypatrzyłam w tym salonie

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2017, 16:53

Pamiętam jak meblowaliśmy naszą jadalnię, żona upatrzyła sobie w gdmmeble.com stół i krzesła, najpierw byłe przeciwny ale przecież żonie zawsze się ustępuje. Powiem, że ta kobieca intuicja i pomysłowość w aranżowaniu nie zawiodła, to był strzał w 10-tkę. Naprawdę jak to wszystko ustawiliśmy wygląda to bardzo ładnie. Możecie sobie zobaczyć, oni naprawdę mają tam piękne i w sumie niedrogie meble.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2017, 13:53

Ja niedawno kupowałam sobie szafę ale miałam problem bo nie bardzo wiedziałam, gdzie szukać porządnych mebli. Trafiłam wtedy na artykuł na http://sprzedajemy.pl/poradnik/meble-gadzety- ikea-co-warto-kupic-taniej-z-drugiej-reki-art1672 który pomógł mi się nieco odnaleźć w tych kwestiach i rozjaśnił nieco sytuację.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2017, 12:00

Ja rozważam zakup dwóch nowoczesnych foteli wiszących ze sklepu http://www.designer.ski/pol_m_Fotele_fotele-w iszace-184.html. Takie fotele w salonie dają niesamowity efekt. Pasują do wystroju nowoczesnego wnętrza. Jak Wam się podobają

Ten post był edytowany przez Paweł1985 dnia: 22 lutego 2017, 12:01
Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2017, 08:40

Z własnego doświadczenia wiem, że meble najlepiej jest kupować w sieci. Niedawno byliśmy w kilku tych sieciowych salonach i niestety ale wszędzie jest to samo, niema nic ciekawego i oryginalnego. Urządzamy teraz nasz salon i żonie zamarzył się taki stół ze szklanym blatem ze szkła hartowanego, trochę poszukaliśmy i udało się w gdmmeble.com jest tak duży wybór, że w pierwszej chwili żona nie widziała który wybrać. Koniec końców padło na stół Mistral. Pomogli dopasować krzesła i w sumie powiem Wam, że wyszło bardzo ładnie, a stół stał się prawdziwą ozdobą salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  21 22 23 24 25  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 268

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >