Jestem miłośniczką stylu industrialnego. Polecono mi
firmę www.iziprojekt.pl.
Meble wyglądają przepięknie, obsługa fachowa i
terminowa. Wykonanie z dbałością o najmniejsze detale.
Także polecam.
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸
Gość: kola praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bata75Bata75 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline PatrycjaWarchol majster
|
Wygodne bo to podstawa, a do tego powinny być też ładne. Właśnie takie są moim zdaniem meble z meblo dom II w Rzeszowie: www://meble-do.pl, zamawiałam już nie jedno i jak dotąd zawsze na plus. |
| |
Gość: Bad Credit praktykant |
|
| |
Gość: polim praktykant |
Jeżeli poszukujecie świetnych mebli drewnianych to polecam wam zgłosić się do firmy www.meble-kd.pl, która zajmuje się ich produkowaniem. Dodatkowo oferują darmową dostawę mebli na terenie całego kraju. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: serim praktykant |
Meble do swojego domu zakupiłem od firmy www.meblar.com.pl Mają bardzo ciekawą ofertę i dobre ceny. Meble, które od nich zakupiłem wyglądają nowocześnie i jednocześnie dają rodzinną, domową atmosferę. |
| |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
| |
offline JanuJanu fachowiec
|
Meble i elementy wystroju wnętrz- www.terminex-meble.pl. Zdecydowanie jedna, z najlepszych firm u których kupowaliśmy ostatnio meble. Serdecznie polecam, przyjemna współpraca. |
| |
offline Urszula31 majster
|
Bardzo ładne meble lakierowane i nie tylko można kupić na stronie włoskiego producenta www.italiastyle.pl. Mam od nich szafkę pod telewizor a nawet lustro i wszystko idealnie do siebie pasuję. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Sklep Art-Marco oferuje meble antyczne w wielu stylach. http://antyki-artmarco.pl posiada również w ofercie meble stylizowane, zegary, lampy oraz elementy dekoracyjne. |
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸