Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni?

« Powrót do artykułu: Jakie meble kuchenne wybrać do... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

9 września 2016, 09:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Akurat tutaj mogę polecić również www.Domartstyl.eu gdzie chętnie pomożemy i doradzimy podczas wyboru mebli kuchennych, krzeseł i ciekawych dodatków:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2016, 23:49

ja zamawiałam w Mix-Meble z Krakowa, z projektem i wykonaniem, pełne zadowolenie, super meble i materiały

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2016, 22:07

Również zastanawiałem się, jakie meble kuchenne wybrać - gotowe czy na wymiar, jednak finalnie zdecydowałem się na meble na wymiar, wpadła mi także w oko oferta firmy Qchnie.pl, jestem właśnie na etapie projektowania :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2017, 23:00

Użytkownik Gość: remek33 napisał: Również zastanawiałem się, jakie meble kuchenne wybrać - gotowe czy na
wymiar, jednak finalnie zdecydowałem się na meble na
wymiar, wpadła mi także w oko oferta firmy Qchnie.pl,
jestem właśnie na etapie projektowania :)

Zdecydowanie na wymiar! I jak, robicie już? Działacie z tymi meblami? Mnie czeka wybór firmy, tak że chętnie się dowiem, czy jesteście zadowoleni z ich wykonania :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2017, 10:27

Czasem w zupełności wystarcza meble systemowe, te na wymiar będą dobrą opcją jeżeli faktycznie mamy kuchnie o niestandardowych kształtach czy układzie, wtedy jak najbardziej tak.

www.DecorWnetrz.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2017, 11:06

My też sporo szukaliśmy, w końcu zdecydowaliśmy się na meble wykonywane na zamówienie z firmy http://meblestasiak.com/ realizacja bardzo fajna i niezbyt długa, do tego wykończone wszystko w sposób elegancki.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2017, 15:09

W salonie i w kuchni mam meble zaprojektowane i wyprodukowane przez firmę Solarz. Oni są z Krakowa, mają siedzibę na Wielickiej. Wysoka jakość materiałów, nie zrobili mi szafek z jakiejś najtańszej sklejki kasując przy okazji za to jak z złoto, a wiem że to jest teraz norma w przypadku firm które oferują meble na wymiar niestety. Wszystko dopasowane do przestrzeni, ani metr kwadratowy powierzchni mi się nie marnuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2017, 11:33

Ja na przykład w swojej kuchni chciałabym mieć nowoczesny zestaw mebli, ale kluczem jest to, żeby meble były praktyczne, gotuję obiady dla całej rodziny codziennie, poza tym śniadania, kolacje itd. i wiem, że utrzymanie w kuchni porządku jest najważniejsze, żeby się w tym wszystkim nie pogubić, dlatego głównie rozglądam się za takimi meblami https://zamowmeble.pl/14-meble-kuchenne/ , co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2017, 11:11

Zuza jeśli szukasz nowoczesnych to zobacz jeszcze na te http://www.rad-pol.com.pl/oferta/kuchnie.html masz tu przekrój różnorodnych stylów, więc na pewno któreś trafią w Twójgust. A zawsze to lepiej mieć rozeznanie w kilku sklepach.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2017, 17:42

My też zdecydowaliśmy się na meble robione na wymiar. Stolarz wymierzył wszystko i zaproponował najlepsze rozwiązania. Sami wybieraliśmy też obrzeża meblowe z tej firmy http://www.schilsner.pl/. Efekt końcowy ? Rewelacyjne wykonane meble, idealnie pasujące do wystroju naszego mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19471 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 686

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >