Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane?

« Powrót do artykułu: Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy... | « Powrót do grupy: Inwestycje

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19

26 sierpnia 2024, 22:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Kiedy remontowałem mieszkanie, sporo informacji czerpałem z https://domzcegly.pl/. Dzięki temu uniknąłem błędów i urządziłem wnętrza tak, jak chciałem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2024, 08:31

Home Harden+ to inwestycja, którą mogę z pełnym przekonaniem polecić! Zakup mieszkania był niezwykle prosty, a ekipa dewelopera była bardzo pomocna na każdym etapie. Wysoka jakość wykończenia i nowoczesny design sprawiają, że czuję się tu wyjątkowo. Jeśli myślisz o kupnie mieszkania na Śląsku, koniecznie zajrzyj na homegroupblack.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2024, 21:50

Kupując mieszkanie, nie można zapominać o aspektach prawnych i finansowych - https://www.opoczno.info/reklama/5177-jak-wyb rac-najlepsze-mieszkanie-od-dewelopera-poradnik-dla-kupujace go.html . Umowa deweloperska jest kluczowym dokumentem, który powinien być dokładnie analizowany. Zawsze warto skonsultować się z prawnikiem lub specjalistą ds. sprzedaży, aby upewnić się, że wszystkie warunki są jasno określone. Jeśli planujesz sfinansować zakup kredytem, sprawdź swoją zdolność kredytową i porównaj oferty różnych banków. Dobrze zrozumiane zasady finansowania pomogą Ci uniknąć niespodzianek w przyszłości.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2024, 21:28

My bylismy zdecydowani na mieszkanie w jednej z krakowskich dzielnic ale zona zmienila prace i musielismy szukac czegos blizej. Padlo na inwestycje od znanego dewelopera krakowskiego Matejek, inwestycja w Parku lotnikow. Szczerze? Nie zamienilbym sie z nikim innym ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2024, 19:31

Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzielnego poszukiwania kupców, należy skontaktować się z pośrednikiem, który prowadzi skup nieruchomości. Czy ktoś z Was korzystał z tego skupu nieruchomości we Wrocławiu - https://nskup.pl/skup-nieruchomosci/wroclaw?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

przedwczoraj, 11:47

Słabo prezentują się elastyczne okładziny ścienne. Kiepski, drogi i niepraktyczny materiał. Do tego takie płytki po prostu trudno się układa

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 503

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >