offline ![]() anija35 majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() green6 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() polka doświadczony
![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
![]() |
No tak- moda zawsze wraca, ale styl rustykalny kojarzy mi się, tak jak napisałaś- wiejskim domkiem. Anjia a masz jakieś typy? Co Ci się mniej więcej podoba, co byś chciała,a czego absolutnie nie? Może skorzystaj z pomocy projektanta. Taki pan lub pani na pewno mają dużo więcej pomysłów niż "zwykły" człowiek i coś wam doradzą. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
![]() |
Sama robiłam meble do kuchni na wymiar i wtedy korzystałam z usług firmy iKuchnie. Jest to firma, która zajmuje się zarówno aranżacją wnętrz jak i wykonywaniem mebli na wymiar. Ja potrzebowałam kuchni na wymiar, więc postanowiłam skorzystać z usług firmy, który zrobi wszystko od A do Z, bo po co szukać paru? |
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
Ten post był edytowany przez majka1 dnia: 26 sierpnia 2013, 08:07 | |
| |
![]() |
|
|
Jakie nowe aranżacje kuchni polecacie?
«
Powrót do grupy: Nowości aranżacyjne pomieszczeń
Ostatnio na forum
- Gdzie zamówić meble na wymiar w Warszawie Liczba postów: 5 Grupa: Nowości ara... Zerknijcie na realizacje i ofertę firmy projektowo wykończeniowej Decoroom. https://www.decoroom.eu/kuchnie
- Kamień naturalny Liczba postów: 150 Grupa: Nowości ara... Szanowni Państwo, klinkier to materiał, który zachwyca swoją trwałością i wszechstronnością, idealnie nadając się do dekoracji ścian. Oferuje wiele możliwości a...
- Łazienka bez nudy? Liczba postów: 582 Grupa: Nowości ara... A stojąc przed wyborem stylowych i solidnych baterii łazienkowych, zarówno tych do umywalek, pryszniców, czy również wanien to warto zapoznać się z ofertą Sotbe...
- Pokój dla dziecka Liczba postów: 201 Grupa: Nowości ara... według mnie pokój dla dziecka powinien być przytulny z miejscem do zabawy oraz nauki :) _____________________________________ _______ sztuczne kwiaty hiacynty
- nowe mieszkanie dla żony Liczba postów: 46 Grupa: Nowości ara... Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad przeprowadzką do Bąkowa? Odkryj, co ta malownicza miejscowość ma do zaoferowania, czytając ten wpis: https://www.amprojek...