Koprobo, zależy jakie i czyje produkty betonowe potrzebują dodatkowego wzmocnienia. Z tego co wiem, to pozbruk robi od razu jakieś ochronne warstwy na swoich produktach(mury, ogrodzenia,kostka) A nawet jeśli trzeba by było odnowić ochronę, to też można u nich kupić to czym była pierwotnie pokrywane ogrodzenie.
Stron: 22 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸
offline MariuszJab inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Pozbruk dba o swoje produkty pokrywając je popwłoką
hydrofobową H-Plus, która odpowiada za: |
| |
Reklamy Google | |
Gość: malutka343 praktykant |
Moim zdaniem nowoczesne ogrodzenie to takie, które dzieki zastosowanym nowoczesnym technologiom może długo wytrzymać bez ponownego malowania, jest trwałe i do tego łądnie wygląda cały czas. Bardzo podobają mi się wzory ogrodzeń dostępne w centrum ogrodzeń Arkadia, a mają tam bardzo dużo modeli od polskich producentów. |
| |
offline sandraholda praktykant
|
A czy ktoś z was ma plastikowe ogrodzenie? Znalazłem ciekawą ofertę na stronie http://ogrodzenia-pcv.pl/ ale nie mogę się zdecydować. Większość osób ma drewniane albo metalowe ogrodzenia, które osobiście mi się nie podobają - dlatego szukam alternatywy i jakiś pozytywnych opinii na ten temat. Wizualnie wyglądają ekstra :) |
| |
offline k.krysinski majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline k.krysinski majster
|
|
| |
offline Drutbud.pl doświadczony
|
Tak na dobrą sprawę, to dla każdego z nas pojęcie "nowoczesnego ogrodzenia" będzie inne, ponieważ każdy ma swoją własną koncepcję oraz gust. Druga kwestia to budżet jaki jesteśmy w stanie przeznaczyć na ten cel, od tego uzależniony jest wybór materiału. Kilka ciekawych propozycji znajdziecie na www.Drutbud.pl |
| |
Gość: fugaziii praktykant |
A ja wam polecę przede wszystkim zwrócić uwagę na nawierzchnie bezpieczne na plac zabaw bo jak wiemy bezpieczeństwo jest bardzo istotne i nie można lekceważyć tych kwestii! |
| |
offline Fingaris inżynier
|
|
| |
offline Fingaris inżynier
|
|
|
Stron: 22 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸