Jakie ogrodzenie?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

4 sierpnia 2015, 22:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Całkowicie się zgadzam. Jeżeli dbamy o swoj dom i podwórko to ogrodzenie również powinno odpowiednio sie prezentować. Ja uwielbiam połączenie słupków i właśnie przęseł drewnianych bądź ładnych stalowych. Ostatnio oglądałem te ogrodzenia z Pozbruka i muszę przyznać, że z urozmaiceniem bardzo sie postarali i wyglądają świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2015, 12:27

Bardzo fajną ofertę można znaleźć w Centrum ogrodzeń Arkadia, przez to ze jest bardzo zróżnicowana i na pewno każdy znajdzie w niej coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2015, 20:24

No właśnie konikus o to mi chodziło. Za poczucie prywatności jestem w stanie zapłacić sporo, ale przynajmniej nie będę się martwił, że ktoś patrzy co robię w ogrodzie/przy domu.
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2015, 21:22

No dlatego mury samonośne to bardzo fajna sprawa, ponieważ dyskrecja i ochrona to ważna sprawa dla wielu osób, dlatego cena nie gra roli. A estetyka w takim stylu jak Amsterdam, czy Akapulko robi ogromne wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2015, 16:21

Zgadzam sie, taki mur jest czasami potrzebny. I taki też mam u siebie. Ale bramę mam kutą artystycznie, pomalowaną proszkowo na czarno i zabezpieczoną przed korozją. Mnie się podoba to jak to wygląda. Nawet bardzo :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2015, 09:46

No bramy raczej się nie zrobi murowanej :D
Jak dla mnie właśnie Akapulko wygląda bardzo ładnie, wystarczyłoby dobrać jakąś bramę i furtkę, lub zlecić wykonanie u kowala, żeby była niepowtarzalna.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2015, 10:53

Możliwości jest naprawdę wiele. Wszystko zależy od upodobań oraz aranżacji posesji. Od siatek zgrzewanych, paneli, murków gabionowych po gabiony. Jednak w czasie zakupu ogrodzenia zawsze należy zwracać uwagę na ważne czynniki. Mam tutaj na myśli zastosowaną powłokę antykorozyjną oraz długość gwarancji. Warto inwestować wyłącznie w dobre jakościowo produkty. W końcu ogrodzenia nie zmieniamy każdego roku. :)

Pozdrawiam
Krzysztof Krysiński

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2015, 19:51

hm, czyli poszedłbyś w stronę kutej bramy i furtki z ozdobieniami, a na granicach działki jakiś mur np. karo, tak? Muszę przyznać, że takie rozwiązanie także do mnie przemawia.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2015, 20:24

No bramy innej niż metalowa sobie nie wyobrażam, a taki mur milano na pewno by wyglądał bardzo ładnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 13:30

a da się ten milano taki trochę wyższy ułożyć? Bo na zdjęciach na stronie internetowej wyglądały na troszkę niższe, niż np.karo. Co prawda jest napisane z tego co zrozumiałem, że minimum 97.5 cm , ale to chyba chodzi o długość odcinka, a nie o wysokość :/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19413 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 349

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >