Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
Gość: Hank528 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline mazi1117 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: lucassss praktykant |
W całej tej zabawie z odwiertem to mi firma AKM pomogła się uporać. Pracują na zaawansowanym sprzęcie, także mogą swobodnie wiercić nawet jak grunt niekoniecznie się nadaje. U mnie tak było, że sporo gruzu było do przekopania i sobie poradzili. Cały kontakt jest na akm.net.pl. |
| |
Gość: budziks praktykant |
Wydaje mi sie, że do nowego domu to warto od poczatku zainwestować w kocioł zasypowy na pellet albo na ekogroszek, na przykład taki od firmy Kołton. Od razu robi się czystą kotłownie, popiołu praktycznie nie ma. Węgiel teraz staje się coraz mniej popularny, takie mam wrażenie. |
| |
Gość: osom praktykant |
Zdecydowanie się zgadzam! Moim zdaniem wazne, żeby opał był wydajny, a ekogroszek i pellet idealnie te parametry spełniają. No i przechowywanie jest bardzo proste i nie trzeba się brudzić ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline MiKo praktykant
|
|
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
offline mazi1117 majster
|
trzeba się rozglądać za ekologicznymi rozwiązaniami aby nie było takiego problemu jak ostatnio że powietrze nie nadawało się do oddychania ponieważ większość norm było przekroczonych. Najlepiej zacząć dbać o ekologię od siebie. Można np spalać pellet który jest ekologiczny. Lub inna biomasę i już jest lepiej. |
| |
offline mazi1117 majster
|
|
|
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸