Jakie ogrzewanie najlepsze i najtańsze dla nowego domu?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

24 września 2016, 19:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Uważam że nie ma się co spierać bo to co lepsze dla jednych dla innych już niekoniecznie. Mi akurat odpowiada pellet bo jest wydajny, czysty i łatwy w transporcie. Jego cena według mojej oceny jest bardzo przystępna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2016, 15:31

Proponuję sprawdzić koszty (i oszczędności) związane z ogrzewaniem przy pomocy Kalkulatora Oszczędności na stronie http://knauf-industries.pl/program,calc,kalkulator-oszczedno sci.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2016, 18:49

ja zawsze kupuje piec od jednego dostawcy ze Stelmetu nie mam wtedy problemów ze sterownikiem bo ich pellety trzymają cały czas jakość i wysoką kaloryczność.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2016, 17:34

zapewne chodzi o producenta pelletu bo ja też kupuje pellet z firmy Stelmet akurat mam niedaleko od siebie ich dystrybutora także można powiedzieć że pellet mam pod nosem.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2016, 18:17

Ja mieszkam pod miastem, dom 120 metrów, ocieplony. Gazyikacji nie ma. Mamy piec automatyczny na ekogroszek + zaopatrujemy się w http://twoj-opal.pl/ jest tam węgiel o różnej gramaturze. Wychodzi zima niedrogo, piec jest automat więc w zasadzie pełny luz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2016, 12:57

Do nowego domu warto zainwestować w fajny piec który będzie spalał pellet, będzie niedrogo i ekologicznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 13:27

Niedługo skończy się epoka piecy, a ci co dzisiaj nie widzą innej opcji będą musieli się nauczyć żyć bez tych gadżetów.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2016, 08:08

zgadzam się - my używamy pelletu, najchętniej ze stelmetu

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2017, 19:35

i zamawiacie go przez stronę jego producenta Stelmet -epellety.pl ?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2017, 09:35

Ja właśnie zamawiam tylko tam, szybko przywożą jest to bardzo wygodne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 575 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 411

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >