Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

27 września 2011, 11:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie w najlepszym tonie jest autoreklama ale muszę pochwalić okna drewniane drutex -u. Dlaczego?

•Nie podlegają odkształceniom oraz pęknięciom.
•Posiadają bardzo dobre parametry termoizolacyjne.
•Posiadają niski w współczynnik przewodzenia cieplnego.
•Wyposażone są w aluminiową listwę zabezpieczającą drewno przed promieniami UV i wodą spływającą z szyby
•wyglądają naprawde elegancko

info pod:
okna drewniane

Zgadzam się z przedmówcą montaż to rzecz święta, nawet najlepszy produkt można zepsuć. Niestety moge polecić tylko produkt.

Pozdrawiam
Janek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2011, 11:52

Nie no jeżeli chodzi o okna z drutexku no to skądś tą sławę mają więc polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 października 2011, 04:56

Nie kupujcie stolarki od Urzędowskiego!

Właśnie mam z nimi straszne klopoty, a budowa się przeciąga

Tak naprawdę to są DWIE firmy z taką samą nazwą i logo! Jedna zajmuje się produkcję a druga tylko sprzedażą i montażem. W razie problemów to Wy będziecie mieli problem!!!

Kiedyś nie było alternatywy a oni chcieli robić dobrą stolarkę, teraz tylko pieniądze.

Są alternatywne dobre i znacznie mniejsze firmy - im nadal zależy na jakości i zadowoleniu klienta.

Nie kupujcie stolarki od Urzędowskiego!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2011, 14:51

sprawdźcie okna drewnane z drutexu okna drewnianesam jestem ciekawy opnii bo są dosyć tanie

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2011, 10:11

Użytkownik Gość: Przemek napisał: Może ktos poleci mi dobrą i sprawdzoną firme
produkującą okna które byłyby w kolorze orzecha i były
wykonane z drewna?

polecam okna drewniane
http://www.drutex.pl/okna-drewniane/okna-drew niane-softline-68.html drutex. Pełna gama kolorów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 grudnia 2011, 19:56

a czy ktoś może mi coś powiedzieć o oknach firmy z Wołowa BRB Sp z oo.o. Produkują też ona drewniane. Zrobili mi wycenę i nie wiem jak u nich z jakością.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 14:29

zakup okien to bardzo ważna decyzja. Ja wybrałam okna drewniane firmy http://www.vitopolska.com/oferta/okna/okna_dr ewniane/
Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2012, 11:44

Witam,

my posiadamy okna firmy Sitak już od 2009 r. Okna wyglądają jak nowe, funkcjonują bez zarzutu. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę.

Użytkownik markos092 napisał: Czy ktoś z Państwa ma okna z firmy Sitak? Lub ktoś coś o
niej słyszał? Proszę o informacje.
Użytkownik markos092 napisał: Czy ktoś z Państwa ma okna z firmy Sitak? Lub ktoś coś o
niej słyszał? Proszę o informacje.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2012, 09:36

Moi rodzice mają okna firmy Glumatex, od ponad 22 lat - to chyba były jedne z pierwszych okien. Mają dalej fajny kolor, nic się z nimi nie dzieje. |Jesli chodzi o sprawy serwisowe typu regulacja, zjawiają się bez problemu( co nie jest takie oczywiste, znajomi też mają okna drewniane i proszą się od pól roku o przyjazd serwisanta). W tym roku planujemy rozpocząć budowę domku i też mam zamiar zabrać te okienka. Myślę, że są godne polecenia

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2012, 10:54

ja mam okna, drzwi i ogród zimowy z Glumatex-u. Fajna firma, niezawodna, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 488

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >