Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
Gość: Rafał praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jokie praktykant |
Piszecie o drewnianych, ja bym jednak zainwestował w PCV. Mają trochę lepsze parametry, wydaje mi się, że można sporo oszczędzić na ogrzewaniu. Współczynnik przenikania jest o 0.5 W/m2K wyższy... |
| |
Reklamy Google | |
offline kasia.loska1986 praktykant
|
Ja polecam okna firmy Glumatex. Mam je ja oraz dwóch moich sąsiadów, a siostra ze szwagrem mają okna także tej firmy, ale drewniano-aluminiowe. Wszyscy jesteśmy zadowoleni z naszego wyboru - nigdy z oknami nie było najmniejszego problemu. Ekipa przywiozła i zamontowała je profesjonalnie, nie miały one i nie mają do teraz żadnych wad ani uszkodzeń. Dzięki temu, że okna drewniane Glumatexu dostępne są w szerokim wachlarzu kolorystycznym, każdy z nas mógł dobrać odpowiednie do koloru ścian zewnętrznych. Polecam tym bardziej, że ceny w porównaniu do innych markowych okien dużo niższa, a jakość identyczna, jak nie lepsza :D |
| |
Gość: drona praktykant |
ehh, ja polecam kupno drzwi od niewielkiej stolarni miejscowej albo coś- pod warunkiem, że istnieje odpowiednio długo :) producenci drzwi i okien rzadko inwestują w dobry serwis klienta, a tak w małej firmie ma się pewność, że dobrze nas obsłużą. nie ma kłopotów z reklamacją, wszystko można załatwić twarzą w twarz- nie wiem, jak wy, ale ja to sobię cenie |
| |
Gość: kokos praktykant |
Ja kupiłem okna i drzwi drewniane w firmie oknopex.pl. Jest to bardzo wielka firma i specjalizuje się w różnych dziedzinach, dlatego też postanowiłem zamówić u niej okna i drzwi dla swojego domu. Z wyboru jestem bardzo zadowolony i myślę, że nie jeden z was na tą firmę może się zdecydować. |
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
|
| |
Gość: kokos praktykant |
Ja kupiłem okna i drzwi drewniane w firmie oknopex.pl. Jest to bardzo wielka firma i specjalizuje się w różnych dziedzinach, dlatego też postanowiłem zamówić u niej okna i drzwi dla swojego domu. Z wyboru jestem bardzo zadowolony i myślę, że nie jeden z was na tą firmę może się zdecydować. |
| |
Gość: angelin praktykant |
wybierz się na targi Technologii Produkcji Okien i Drzwi w Warszawie, popytaj wystawców a potem możesz wybrać odpowiedniego producenta, tutaj masz link do darmowej rejestracji: http://targiprodukcjiokienidrzwi.pl/odwiedzaj acy/rejestracja-on-line/ |
| |
Gość: bartłomiej praktykant |
Wybór jest bardzo duży, nic dziwnego że nie możesz się zdecydować. Sam miałem z tym niemały problem gdy wymieniałem na nowe. Ostatecznie kupiłem okna z Top Plast w salonie okien Makra w rodzinnej Łodzi. Z oknami nic się nie dzieje (wymienione 3 lata temu), słyszałem że ludzie mają spore problemy, że drewno blaknie itp. nieciekawe rzeczy. U mnie jest ok i jestem zadowolony :) Obecnie szukam nowych drzwi wejściowych. |
| |
offline tomek133 majster
|
zgadzam się wybór jest ogromny. Ja ostatnio skorzystałem z sklepu stolczer, kupiłem u nich 8 drzwi wewnętrznych i bardzo jestem zadowolony i z ceny i z jakości drzwi :) polecam |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸