Ja mam od MS OKNA - firmy ze Słupska i tez mam dobre doswiadczenie. polecił mi znajomy, który jakis czas temu wymieniał na drewno i sprawdzają sie bardzo dobrze. A tak przy okazji tematu, jakich środków do impregnacji stosujecie? Które najlepiej zachowują wygląd i kolor drewna?
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸
Gość: Jawka10 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mariuszz praktykant |
Jeżeli ktoś szuka na terenie Mazowsza (okolic warszawy)
bardzo dobrych okien oraz jeżeli komuś zależy na ciepłym
domu to zapraszam na stronę |
| |
Reklamy Google | |
Gość: hifi praktykant |
|
| |
Gość: Sajana praktykant |
I masz rację, też się tym kieruję. W mojej okolicy bardzo popularne są okna szczecin. Odpowiada mi wyjątkowo duża wytrzymałość i szczelność tych okien. Zatrzymują one swoje energooszczędne właściwości znacznie dłużej niż inne dostępne na rynku produkty. |
| |
Gość: Marcin6 praktykant |
A ja bardzo nie polecam okien z POZBUDU. Kupilem w zeszlym roku, kierujac sie platna dorada osoby z mediow stolarki okiennej (rowniez omijac, bo bardzo nierzetelna) i zaczely uwalniac zywice. Zeby to byla jedna sztuka okien, to bym nie narzekal, ale bylo kilkanascie. Serwis zbagatelizowal. Mimo ze wiadomo, ze niedosuszone. Omijac, jak nie wiedza jak sie traktowac powinno klienta. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: copia praktykant |
|
| |
Gość: domek-90 praktykant |
|
| |
offline czaplicki praktykant
|
ja polecam firmę czaplicki - sam kupiłem od nich okna
drewniane do pokoju i kuchni (służą mi już czwarty
rok) |
Ten post był edytowany przez czaplicki dnia: 4 marca 2014, 10:06 | |
| |
Gość: rafał12345 praktykant |
|
| |
offline BartoszJugni praktykant
|
Ja jestem z Wrocławia i mogę polecić KONIECZNEGO,okna wrocław jakie u niego kupiłem zdecydowanie się sprawdzają. Dodatkowo masz jeszcze rolety. |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸