Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

11 lutego 2015, 10:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam plastikowe okna. Konieczny z Wrocławia, robi całkiem dobre, a do tego można skorzystać z montażu. W sumie ja tak zrobiłem i nie narzekam ;). Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2015, 10:51

według mnie dobre są i okna drewniane, i aluminiowe, we Wrocławiu w http://oknawroclaw.biz/ oferują różne rodzaje okien, ja zdecydowałam się ostatecznie na drewniane, bo mi najbardziej się podobały

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2015, 10:58

Bardzo fajne okna drewniane ma firma villergran. Jedna z moich przyjaciółek takie ona ma, kupowała chyba w art-mar w lublinie. Okna się bardzo pięknie prezentują na tle domu jednorodzinnego. Drewno to jednak naturalny, piękny materiał do budowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2015, 11:01

Okna drewniane to niełatwy wybór. Jest bardzo dużo producentów w Polsce. Warto sprawdzić z jakich materiałów będą produkowane i jakie doświadczenie ma producent.
www.warszawa.pcv-okna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2015, 08:35

Okna drewniane to fajna sprawa, mi również zawsze się podobały. Jednak zdecydowaliśmy się w końcu z żoną na PC, które imitują drewno i nie żałujemy decyzji ;) Nie dość, że nie trzeba o nie dbać aż tak jak o drewniane, to jeszcze były o wiele tańsze... ;) Druga sprawa, to to, że nie ważne jak super okna by się nie kupiło, jeśli nie będą odpowiednio zamontowane to nici z ich super parametrów. Więc warto również pod tym względem rozglądać się przed zakupem.. Sam korzystałem z usług firmy Omnicorp i jestem bardzo zadowolony. Podrzucam link gdyby ktoś był zainteresowany http://www.omnicorp.pl/ ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2015, 08:55

Kiedyś na http://www.amb.com.pl były najlepsze okna w okolicy wielkopolski i mazowieckiego. Nie wiem kto teraz wiedzie prym.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2015, 11:50

Jedna z moich znajomych ma drewniane okna drutexu już od jakiegoś czasu i mówi, że sprawują się bardzo przyzwoicie – nie dziwię się, marka znana od lat. Ja mam ich okna pcv i też nie narzekam.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2015, 07:14

Ja kupowałem okna w salonie okien i drzwi we Wrocławiu i też nie mogę narzekać na ich jakosć. Naprawdę się sprawują bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2015, 21:37

ja mam okna od www.muszynscy.pl i musze przyznac, ze naprawde solidne są :) a o to mi chodzilo, bo dla mnie solidnosc to podstawa!

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2015, 08:53

Teraz właśnie drutex ma bardzo fajną linię okien pcw. Czytając specyfikację i porównując do innych producentów, drutex bardzo dobrze wypada.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 609

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >