Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

20 lipca 2015, 10:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Rodzice w mieszkaniu mieli plastikowe okna i po 8 latach się poodkształcały i przebarwiły:/ Teraz jak wymieniali zdecydowali się na drewniane u http://mmtimberwindows.com/ Podobno są bardziej trwałe, nie pękają i ma opcji, żeby się odkształciły - oby tak było:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lipca 2015, 21:29

ja mam okna firmy famix www.famix.pl i dla mnie są póki co najlepsze:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lipca 2015, 19:03

Drutex trzyma poziom okien drewnianych moim zdaniem. Patrząc po najnowszych ofertach wypadają te okna bardzo na plus.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2015, 22:03

a czemu drewniane? ja mam pcv od www.schwarz-firma.eu i sobie je chwale.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2015, 11:44

czy ktos z was ma moze drzwi firmy www.witexsuperlock.pl i moze je polecic?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2015, 10:22

DMD daje 3 letnią gwarancję na papierze, a 5 lat gwarancji na okucia i szyby oraz 10 lat na niezmienność koloru białego w PVC także dają klientowi całkiem dużo, tu można ich sprawdzić http://dmd.info.pl/produkty/okna.html są na rynku już od 12 lat, brat brał od nich okna do swojego nowego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2015, 23:25

Parametrami najlepszy jest drutex moim zdaniem, to są bardzo dobre i niedrogie okna dla każdego.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2015, 12:43

Na twoim miejscu doradziłbym się u specjalistow i ekspertow, ja swoje okna kupowalem tutaj www.artmar-lublin.pl wlasnie za doradztwem tej firmy

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2015, 13:09

Warto zwrócić uwagę, że większość producentów posiada bardzo podobne lub te same profile z których są montowane okna - czyli taką podstawę okna. Różnice są na dalszym etapie, np. oszklenie, uszczelki, okucia itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2015, 01:12

w tym sklepie www.oknabrusy.pl na pewno cos znajdziesz, bardzo szeroki wybor i takich i takich okien

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 360

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >