Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

2 marca 2016, 11:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja budując dom popytałam znajomych i rodziny, gdzie najlepiej kupić okna. Jedni oczywiście wybrali plastiki( tutaj najczęściej Eurokolor), a kilka osób zamówiło drewno w Glumatexie. Tak więc wybrałam okna tek firmy, i mam już zamontowane. Ok, dostawa była opóźniona, ale zasadniczo, cała budowa się opóźniła nie tylko ze względu na okna. Jestem z nich bardzo zadowolona jak na razie przynajmniej. Okna wysokiej jakości, i przy tym nie aż tak drogie. Bardzo podobne do Sokółki bo tez widziałam ich okna, tylko Sokółka ma wyższe ceny. W Glumatexie zamawiam też drzwi zewnętrzne, jak na razie mogę polecić. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2016, 17:30

Tragedia, półtora miesiąca opóźnienia, wymiary nie odpowiadają, drzwi balkonowe za krótkie o 2,5 cm, krętactwo totalne i błyszcza niekompetetnością. Pieniądze zostały wpłacone i czekam już miesiąc na rachunek. Unikać ich i nie popełniać błędu zamawiając u nich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2016, 17:32

Chodzi o firme Bracia Nowaccy

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 21:17

Użytkownik Gość: Jarek1111 napisał: drutexy sa najlepsze, wytrzymale, solidne no i cena jest
calkiem dobra jak na takiej klasy okna, mamy je w calym domu

Najlepsze, a z czym porównujesz? Jakiś czas temu szukałem okien dla teściów i z oferty największych firm wybrałem budvar akurat w Łodzi przy ulicy kopcinskiego mieli punkt handlowy więc nie trzeba było nigdzie szukać. Tym bardziej, że jest to Polska firma długo działająca na rynku tutaj można poszukać gdzie działają w innych miastach - http://www.budvarcentrum.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2016, 13:27

Przy kupnie okna w pierwszej kolejności trzeba zwrócić uwagę na to żeby były solidne i wytrzymałe. Potem można też pomyśleć o wyglądzie i dokupić rolety lub okiennice http://www.teak-art.pl/ robione z drewna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2016, 11:59

w Zielonej Górze piękne, solidne, drewniane okna można dostać u http://www.stoberg.pl/ ja jestem bardzo zadowolony z drewnianych okien

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2016, 21:08

ja u siebie w domu mam okna od www.muszynscy.pl swietna jakosc i nie byly drogie, wiec naprawde sie oplacalo, zawsze chcialam miec drewniane

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2016, 14:18

A zaglądałeś już może na HurtOkien.pl ? Jeżeli nie to najwyższy czas nadrobić zaległości,wybór jest naprawdę szeroki i do tego również rozsądne ceny:)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2016, 09:18

Widzę, że co któraś osoba ma okna od Drutexu. Ja również należe do tego grona od niedawna. Przedstawili mi bogatą ofertę i możliwość dostosowania się do moich wymagań, a do tego cennik uważam, ze nie jest przesadnie zawyżony. Ważne, że okna wygodnie się otwierają, mają dobre parametry izolacyjne i termiczne. Zanim się zdecydowałem zasięgnąłem języka u znajomych, którzy się budowali i pozytywnie wypowiadali się o oknach drutex, które dali zamontować u siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2016, 10:22

Super drzwi ma firma oknoplast Cieszę się, że się na nie zdecydowałem. A jeszcze podaję namiary na firmę, która mi je wzorowo zamontowała oknokoncept.pl .

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
  • jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 568

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >