Jakie okna wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

14 grudnia 2015, 09:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem podczas wyboru okien czy drzwi,warto brać pod uwagę także sklepy internetowe gdzie znajdziemy zdecydowanie większy wybór oraz niższe ceny,szczególnie teraz w okresie przedświątecznym.

www.KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2016, 15:51

W zeszłym roku budowaliśmy dom i zdecydowaliśmy się na drutexy drewniane. Nie ma co wg mnie kombinowac tylko brac firme znana i z niezawyzonymi cenami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2016, 13:22

Ja mogę polecić najlepsze okna o doskonałych parametrach firmy ze skandynawi Thermico Fonster .Uw=0,6 i 30-lat gwaracji firma istnieje od 1923 roku .Cenowo wychodzą podobnie jak przeciętne polskie okna .

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2016, 15:42

które okna konkretnie z drutexu polecacie? Oplaca się wydac na drewniane?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2016, 23:04

Ja kierowałbym się raczej bardziej szczegółowymi danymi i bardziej zaawansowaną specyfikacją. Te okna PCV, które proponujesz wydają się dość słabym produktem, który może zwyczajnie przepuszczać zimne masy powietrza przez co nie będziesz specjalnie zadowolony. Jeśli zależy Ci na dobrej jakości oknach to powinieneś zdecydować się na coś moim zdaniem z wyższej półki - http://www.redan.pl/pl/pvc/termoLine/termoPlus ale cenowno nadal przystepnej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 marca 2016, 16:30

Ja bym nie szedł w drewno. Lepiej kupić PCV, ale z okleiną drewnopodobną. Wyglądają jak drewniane, a są tańsze. W Oknoplaście to się "Colorfull" nazywa, poczytaj sobie, np tutaj: http://oknoplast-poznan.pl/index.php/okna

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2016, 09:25

Ja bym drewno polecał, mam takie już sporo czasu i inwestycja się opłaciła, zresztą sprawdz sam czego na prawdę potrzebujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2016, 14:53

Drewniane okna wyglądają ładnie. Kiedy 20 lat temu urządzałam swoje nowe mieszkanie, bardzo mi się podobało to, że mam drewniane, trzyszybowe okna. Z czasem jednak nieco się wypaczyły i trzeba je było malować. Dziś mam okna PCV od producenta okien a Opola http://www.kapica.pl/pl/ i jestem bardzo zadowolona.Nie wyglądają na drewniane, ale sa gładkie, ładne i nic się nie zmieniają w czasie.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2016, 08:37

Zdecydowanie Polecam ci tylko okna PCV :P Okna drewniane po jakimś czasie "blakną" i robią sie nieciekawe w wyglądzie :( Sam kupilem w okna wrocław i jestem mega zadowolony:P wystarczy troche poszperać i mozna znaleźć też fajnie wyglądające z PCV

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2016, 11:42

Zdecydowanie Polecam ci tylko okna PCV :P Okna drewniane po jakimś czasie "blakną" i robią sie nieciekawe w wyglądzie :( Sam kupilem w okna wrocław i jestem mega zadowolony:P wystarczy troche poszperać i mozna znaleźć też fajnie wyglądające z PCV

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
  • Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 107

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >