Użytkownik Gość: marek_ch napisał:
To prawda - okna PCV są
najpopularniejsze i według mnie najlepsze, gdyż nie
wymagają żadnej konserwacji (a już na pewno nie tak
specjalistycznej, jak okna drewniane). Są również
szczelne i oferują świetną izolację
akustyczną!
A co powiecie o oknach Oknoplastu? Słyszałem, że dobre,
ale sam nie miałem z nimi do czynienia jak dotąd.
Stron: 57 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸
Gość: Bobolik praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wonegut praktykant |
W tej chwili to ścisła czołówka jeśli chodzi o okna pcv na polskim rynku. Mają ciekawe rozwiązania zwłaszcza w kwestiach zabezpieczeń i estetycznych, są wykonane porzadnie, firma ma renomę. Nie unika błędów, ale generalnie to mocno polecane okna. Podobną prasą cieszy się na przykład Vetrex, ale tych z kolei okien ja nie używałem nigdy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Flex praktykant |
|
| |
Gość: Janusz9999 praktykant |
|
| |
Gość: jamesson praktykant |
Ja zdecydowałem się na okna drewniane. Jeżeli jesteście z Szczecina lub okolic to mogę wam polecić firmę www.kupokna.eu Zakupiłem od nich świetne okna i drzwi do swojego domu, w bardzo korzystnych cenach. |
| |
Reklamy Google | |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
Oprócz dobrej jakości okien o odpowiednich parametrach termoizolacyjności niezwykle ważny jest jeszcze ciepły montaż w warstwie ocieplenia. W innym wypadku ciepło nadal ucieka przez mostek termiczny utworzony wokół okna. Na naszej stronie pokazujemy, jak powinien wyglądać prawidłowy montaż tego elementu, wystarczy wybrać zakładkę „Fasada”:http://www.knauf-industries.pl/program,showro om,styropiany-zastosowania.html |
Ten post był edytowany przez e-rzecznik Knauf Therm dnia: 22 stycznia 2018, 13:44 | |
| |
Gość: anik75 praktykant |
|
| |
Gość: Tomaszeekkk praktykant |
|
| |
Gość: Neton praktykant |
|
| |
Gość: Wonegut praktykant |
|