Stron: 57 ▾ ◂◂ ◂ 19 20 21 22 23 ▸ ▸▸
Gość: ebull praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: krimer praktykant |
Według mnie najsolidniejsze są okna PCV. Sam się na takie zdecydowałem. Zakupiłem je od firmy www.oknaglabik.pl i polecam wam się do nich zgłosić. Poza oknami PCV możecie też od nich zakupić okna drewniane i aluminiowe. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: adasko9823 praktykant |
|
| |
offline drewbud fachowiec
|
jeśli okna to tylko drewniane, są najsolidniejsze i
ekologiczne |
| |
Gość: polim praktykant |
Ja wolę okna PCV. Są trwalsze od drewnianych i nie trzeba tak bardzo o nie dbać. Jeżeli poszukujecie dobrych okien PCV to polecam wam zgłosić się do firmy www.variant-okna.pl Firma ta zajmuje się produkcją okien. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jadziaa_m praktykant
|
Dołączam się do przychylnej opinii o oknach drewnianych! Początkowo byłam bardzo sceptyczna wobec nich, ale odkąd mąż namówił mnie na softline od drutexa, koleżanki zazdroszczą mi nie tylko modnego i eleganckiego designu, ale i oszczędności związanych z energooszczędnym wykończeniem okien. Zaskórniaki wydaję już tylko na własne przyjemności! |
| |
Gość: Karmazyn praktykant |
A co z plastikowymi? Od lat okna PVC nie są już tanią tandetą, tylko prezentują naprawdę dobrą jakość. Przy odpowiednim doinwestowaniu mogą też wyglądać świetnie, bo w końcu nikt nie każe montować białych okien z obu stron. Można spokojnie pokusić się o antracyt albo jakąś drewnopodobną okleinę. |
| |
Gość: Bras praktykant |
|
| |
Gość: Karmazyn praktykant |
To wygląda na nieprawidłowości w montażu, które mogą się zdarzyć przy każdym typie okien. Oczywiście że musi to reklamować a firma (ale montażowa) musi takie zgłoszenie przyjąć. Ale nie zależy to od materiału. Znalazłem kiedyś krótkie podsumowanie na temat tego, czemu okna PVC to dobry pomysł: https://oknoplast.com.pl/blog/zalety-okien-pvc/ Lektura na minutę, ale jest tam sporo informacji. |
| |
offline marek84 majster
|
Ja już buduję drugi dom i będę wstawiał okna z PCV. Teraz okna z tworzywa mają coraz lepsze parametry cieplne, akustyczne, a poza tym występują w bardzo obszernej palecie kolorów. Najlepiej odwiedzić firmę, która ma w swojej ofercie okna PCV, drewniane i aluminiowe, jak np. firma Kapica ze Śląska. Porównałem ceny, parametry, możliwości wykończenia profili i finalnie wybrałem PCV. |
|
Stron: 57 ▾ ◂◂ ◂ 19 20 21 22 23 ▸ ▸▸