Jakie okna wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

16 listopada 2015, 10:05

Zgadzam sie: good 0 bad

tez myślałem o drutexie, ale wydaje mi się przereklamowany, trafiłem na polskiego producenta DMD, bardzo dobre okna, gwarancja 5 lat, serwis, montaż, kupiłem okna na profilu kommerlinga, na razie sprawują sie idealnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2015, 15:21

u mnie w biurze mamy okna aluminiowe z http://www.alumex.pl/ uważam, że te okna idealnie pasują też do domu, ja wolę takie okna niż drewniane

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2015, 15:28

Wydaje mi się, że wiele zależy od stylu i gustu. Wiadomo, że pewne założenia co do domu określa się na początku budowy.
Jeśli interesuje Was coś nowoczesnego, to firma BUDVAR posiada takie okna
Ich salon mieści się np. w Łodzi przy ulicy Kopcińskiego 35
Całą ofertę znajdziecie na http://www.budvarcentrum.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2015, 12:50

U mnie w domu postawiłem na okna drewniane od www.e-mar.com.pl. Drewniane jednak najbardziej nadają klasy budynkom. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2015, 12:52

Ja zdecydowałem się na parapety granitowe od firmy www.e-mar.com.pl. Sa mocne i do tego wyglądają bardzo elegancko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2015, 10:01

Zarówno parapety jak i okna dobrych i znanych firm o każdym profilu,znajdziecie na www.HurtOkien.pl zapraszamy i służymy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2015, 20:06

Parapety to ważna sprawa, ale najważniejsze są dobre okna, ja mam od nich http://www.wesa.pl/ i jestem zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2015, 19:37

Moim zdaniem drutex ma bardzo dobrą serię okien pcw, przede wszystkim należy zwrócić uwagę na specyfikację techniczną oraz dobrą jakość wykonania (ramy, szyby, uszczelnienia, okucia). Wszystko to sprawia, że ekipa od okien nie ma żadnych kłopotów z montażem.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2015, 14:07

Ja korzystam z okien wykonanych z materiału typu drewno. Okna były z tej oferty http://diadom.pl/okna/okna-drewniane Miałem okna PCV i uważam, że jeśli chodzi o standard, są zdecydowanie niższe, niż te drewniane. Co do drzwi, to moje zewnętrzne drzwi są stalowe, z aluminiowymi wkładkami. Drzwi zewnętrzne wymieniłem wraz z ościeżnica, specjalnie dopasowaną pod profil. Co do drzwi wewnętrznych, to mam je w kolorze sosnowym a łazienkowe są tradycyjne białe.
Wymiana kosztowała, to fakt, ale oszczędności w ogrzewaniu zauważyłem już miesiąc po pierwszej ich eksploatacji.

Ten post był edytowany przez JonatanKonopko dnia: 22 lutego 2016, 10:00
Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2015, 14:14

Użytkownik MartynaCon napisał: Wydaje mi się, że wiele zależy od stylu i gustu. Wiadomo,
że pewne założenia co do domu określa się na początku
budowy.

Jeśli interesuje Was coś nowoczesnego, to firma BUDVAR
posiada takie okna

Ich salon mieści się np. w Łodzi przy ulicy Kopcińskiego
35

Całą ofertę znajdziecie na http://www.budvarcentrum.pl/

Jesteś zadwolony ogólnie? Osobiście też będę z teściami jechał i szukał okien do ich mieszkania, a o budvarze sporo dobrych opinii jest, a w Zduńskiej Woli mają też swoje przedstawicielstwo więc by nie trzeba było szukać. Faktycznie na stronie wygląda to wszystko bardzo profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
  • Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >