Ja też polecam Velux, my kupowaliśmy w https://www.velset.pl to jeden z najlepszych sklepów który ma w ofercie okna dachowe i akcesoria wszystkich najlepszych producentów. Dzięki temu cała oferta jest w jednym miejscu i można sobie je porównać przed zakupem.
offline Maleńka inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bodzior83 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline stropek inżynier
|
|
| |
offline Endy76 kierownik
|
Ja wybrałem energooszczędne okna dachowe z plastiku, bo wcześniej miałem drewniane i nie byłem zadowolony. Dlatego, że specjaliści spaprali robotę i okna przeciekały :/ Znalazłem ciekawy artykuł na tej stronie i wybrałem okna energooszczędne, bo warto. Może są trochę droższe, ale to zakup na lata! |
| |
offline mrozekmrozek majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline annakwiat1994 praktykant
|
My z mężem zdecydowaliśmy się na okna normalne jak i dachowe z drutexa. A dokładniej okna pvc. Tylu naszych znajomych miało od nich okna i chwalili, że w końcu i my się zdecydowaliśmy i przyznam, że to był dobry wybór. Z oknami nic się nie dzieje, są odpowiednio szczelne. My jesteśmy zadowoleni. |
| |
Gość: wokirtesz praktykant |
Ja zdecydowałem się na okna kolankowe na moim dachu. Ogólnie polecam wam przejrzeć ofertę firmy www.e-oknadachowe.pl Mają szeroki wybór okien dachowych od sprawdzonych producentów. Dodatkowym atutem tej firmy są bardzo korzystne ceny. |
| |
Gość: sandor praktykant |
Jeżeli jesteście z Torunia lub okolic to mogę wam polecić firmę www.domarol.pl Zakupiłem od nich świetne okna dachowe, które są solidnie wykonane i wytrzymałe. Firma specjalizuje się w stolarce okiennej i robi to bardzo dobrze. |
| |
Gość: Jut65 praktykant |
Ja bym postawił na drewniane, ale wiadomo, już trzeba mieć na uwadze także jakość wykonania. Uważam, że bardzo dobrą ofertę ma ta firma http://www.fenti.pl/produkty i co uważam, cenowo wychodzi także korzystne. No i co mi się podoba, także jest bardzo dobre doradztwo. Można im zaufać. |
| |
Gość: asender praktykant |
Przy zakupie oka warto również pomyśleć o jego montażu. Montaż okna dachowego jest znacznie trudniejszy od montażu zwykłego okna, dlatego najlepiej zgłosić się do firmy, która się tym zajmuje. Od siebie mogę wam polecić www.paletygdynia.pl Montowali okna dachowe u mnie w domu i wykonali swoją pracę bardzo profesjonalnie. |
|