Gość: Arleta33 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Pablo K. praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby zdywersyfikowanie oświetlenia czyli: kinkiety, lampy stojące i oczka do podświetlania roślin. Przecież nie trzeba decydować się tylko na jeden rodzaj. Jeżeli jesteś przed planowaniem ogrodu i nie masz jeszcze roślin i trawnika, możesz zakopać kable w ziemi, jeżeli nie chcesz rozkopywać ogrodu nic nie stoi na przeszkodzie by zamocować oświetlenie solarne. |
| |
offline jammal majster
|
Chyba najbardziej optymalne jest w tej chwili oświetlenie
LED-owe. |
| |
offline adzinaa praktykant
|
Myślę, że tutaj znajdziesz coś ciekawego jednak nie gwarantuję tegohttp://oswietlenie.dom.pl/43-lampy-do-ogrodu< /a> |
| |
Reklamy Google | |
offline elgregpt praktykant
|
Na początku może zacznijmy od tego do jakiej kwoty szukamy opraw ogrodowych. Następnie czy mają to być lampy nowoczesne czy też bardziej klasyczne a może w starym stylu. Istnieje bardzo wiele firm produkujących oprawy ogrodowe. Z droższych polecam firmę Spotline lub Eglo. Opraw tych sprzedajemy mnóstwo nie ma z nimi żadnego problemu, wszystkie posiadają stopień szczelności minimum IP44 tak więc bez problemu można je trzymać w ogrodzie cały rok. zapraszam do kontaktu www.elgreg.pl, grupa specjalistów doradzi, wyceni gratis, prześle zdjęcia. |
Ten post był edytowany przez elgregpt dnia: 24 maja 2011, 21:23 | |
| |
offline olampa majster
|
www.budnet.pl/forum/Oswietlenie_ogrodu_aranzc
je,t=46696,1.html#post_32197 |
Ten post był edytowany przez olampa dnia: 13 lipca 2011, 16:22 | |
| |
offline bud fachowiec
|
Wiele fajnych propozycji podrzucacie, ja jednak jestem miłośnikiem klasyki. Też szukałem ciekawych rozwiązań, aż trafiłem na naprawdę nastrojowe latarnie do ogrodu. Nie jest to szczególnie tanie, ale odkąd ją zamontowałem czuję, jakbym się przeniósł w czasie. Nie przepadam za kiczowatymi lampkami, więc stawiam na nieśmiertelną elegancję. Co o tym myślicie? |
| |
offline Domele_pl doświadczony
|
|
| |
offline MORDIMER inżynier
|
jeżeli jest to duży ogród to proponuje: |
|
Jakie oświetlenie ogrodu ?
«
Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka lampa do salonu? Liczba postów: 37 Grupa: Oświetlenie... Wszystko co potrzebne do wystroju domu lub jego wyposażenia znajdziesz w tym sklepie https://gdonline.pl/UpFun/pr/88 Jest to azjatyckie centrum handlowe więc w....
- barek i alkohole Liczba postów: 57 Grupa: Oświetlenie... Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie można skorzystać z profesjonalnego odtrucia alkoholowego? Zależy mi na bezpieczeństwie i profesjonal...
- czy takie lampy są znów modne Liczba postów: 112 Grupa: Oświetlenie... Mega interesujące lampy drewniane widziałem tutaj: https://eco-deco-art.pl/lampy/. Lampy jednak bardzo nietypowe i robione ręcznie na zamówienie. Cena jednak wy...
- OBZOR - włączniki i gniazda Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Niestety ja póki co jeszcze tych rozwiązań nie znam ale za to chcę powiedzieć, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć również jak ważną sprawą jest to a...
- Świetliki dachowe Liczba postów: 4 Grupa: Oświetlenie... Rownież szukam opinii na temat takiego systemu doświetlania pomieszczeń. W najbliższym czasie będę musiał podjąć decyzję - inwestować w coś takiego, czy odpuści...