Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: arko.a praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Peppermint praktykant |
@Deeen, pewnie, że o praktyczności też trzeba myśleć, ale swoją drogą nastrojowy klimat w ogrodzie też miło czasami mieć, prawda? ;) Mi osobiście bardzo podobają się biolampy i po prostu choruję na ten model: http://sol-techbiokominki.pl/pl/biolampa-pago -4.html Jak oglądam filmiki, to jestem zachwycona, wygląda to super niesamowicie :) Pewnie, że nie będę jej zapalać "biegnąc zimą do bramy" :D Ale nie miałabym nic przeciwko, żeby przy takiej posiedzieć, gdy temperatury na dworze jeszcze na to pozwalają. |
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
My w ogrodzie mamy bardzo nowoczesne oświetlenie. W
zasadzie zamontowaliśmy je razem z żoną dopiero w tym
roku latem. Niemniej powiem Wam,że jest to bardzo wygodna
sprawa, ogród nie jest taki ciemny, można bez problemu
wieczorem sobie posiedzieć. |
| |
offline fajo fachowiec
|
U mnie są takie klasyczne lampki na słupkach. O takie: |
| |
offline maciekwawa34 praktykant
|
Na pewno nie lampki solarne! Kiedyś kupiłem ich całkiem sporo, ponieważ są tanie i nie wymagają podłączenia prądu i strasznie się zawiodłem. Dają tyle światła co nic i szybko się psują. Teraz właśnie zrobię chyba oświetlenie z budynku w postaci dużych reflektorów. |
| |
Reklamy Google | |
offline Lednaise.com majster
|
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Wszystko zależy od tego jak duży masz ten ogród, wtedy dopasowujesz wielkość i ilość opraw :) Ogólnie u mnie zrobiona jest taka ścieżka z lamp i naprawdę wygląda to fajnie jak jest ciemno :) Nie mam zbyt dużego ogrodu, raczej taki standardowy, dlatego wszystko w tym ogrodzie do siebie pasuje. Ogólnie oprawy kupiłem w sklepie internetowym EMi-LED. Tam również kupiłem żarówki LED i kilka dodatkowych drobiazgów :) Ogólnie na plus :) |
| |
Gość: jurandss praktykant |
|
| |
offline london inżynier
|
Sam dość długo zastanawiałem się w jaki rodzaj lamp do
ogrodu zainwestować. Czy w solarne czy w elektryczne.
Ostatecznie stanęło na tym drugim rozwiazaniu z czego
jestem zadowolony ponieważ lampy te dają bardzo dobre
oświetlenie ale jednoczesnie nie ciągną tyle prądu co
przy lampach solarnych. |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸