Jakie płytki do kuchni na podłogę są praktyczne?

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

26 czerwca 2012, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

To czy gładka czy z fakturą to już indywidualnie dobrać należy, bo taka prawda jest, że oba rodzaje dobrze się myje i utrzymuje w czystości, na jasnych płytkach z połyskiem widać każdy ślad i zabrudzenie, odradzam, najlepiej wziąć ciemne jakieś, a juz najlepiej w jakiś wzór, na wzorzystych widać najmniej:))) dla urozmaicenia dać fugę kolorową czy z brokatem i mamy piękną podłogę, której nie trzeba szorować co 10 minut:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2012, 23:29

Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jest kupić ciemne płytki ceramiczne, chociaż tutaj też trzeba mieć na uwadze, że na zbyt ciemnych widać będzie każdy kurz ; p
Za to bardziej mi się podobają jasne : ]

Ten post był edytowany przez merlin dnia: 30 czerwca 2012, 11:24
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2012, 10:45

ciemne płytki nie będą wyglądać dobrze w kuchni która powinna być wesoła i jasna bo przeważnie dużo czasu w niej spędzamy, ja polecam jakiś ładny marmur - http://www.rogala.com.pl/plytki/marmur

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2012, 18:47

Przede wszystkim szukaj solidnych płytek z oryginalnym wzorem,kolorem tak aby zaskoczyć czymś w swojej kuchni. Zgadzam się,że powinniście postawić raczej na jasne i żywe kolory.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2012, 09:53

Żywe kolory w kuchni to podstawa żeby nie tylko poranna kawa pobudzała i napędzała na resztę dnia, ale także i aranżacja i ogólne wnętrze kuchni, nie od dzis wiadomo że jak w mieszkaniu są fajne radosne, ciepłe i żywe kolory to lepiej się mieszka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2012, 17:36

Ja mam beżowe i jestem z nich zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2012, 20:48

Teraz w sklepach internetowych masz szereg promocji z okazji zbliżających się świat,warto poszukać właśnie w sieci. Wybór masz zdecydowanie największy.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2012, 12:49

A może takie? zagęszczenie kolorów oraz wzorów na płytce jest przyjemne dla oka oraz pozwoli zamaskować brudy. http://megastore.pl/58944,Cersanit-ambiente-beige-inserto-32 6x326-Ambiente.html

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2012, 11:42

ja mam ciemnobrązowy gres w domu i widać na nim każdą plamę:/ Teraz wybrałabym coś jaśniejszego albo mieszanego. Np. płytki stylizowane na drewno. Edilcuoghi Legni Quercia Tinta czy coś w ten deseń:)
(wiem, że to łazienka, ale chodzi o kolor)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2012, 19:07

Podłoga, ściany, kolory, biały monta, drzwi itd. takich dylematów jest więcej dlatego przy remoncie , czy wykańczaniu wnętrze lepiej się zdać na kogoś kto się na tym zna, jest przecież tyle tych firm na rynku. Inna sprawa którą wybrać. Znacie kogos zaufanego kto sie aranżacją i wykończeniem wnętrz zajmuje?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele Liczba postów: 131 Grupa: Robimy stro... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzw...
  • strop na poddaszu Liczba postów: 3 Grupa: Robimy stro... Tak, podłoga drewniana i kg będą ok. -- Kris Polecam profesjonalne konduktometry
  • POMOCY!! Przeciekajacy strop Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Wilgoć na suficie po dużych opadach deszczu niekoniecznie musi być powodem do niepokoju, zwłaszcza że dach nie jest jeszcze zamontowany. W przypadku odkrytego s...
  • Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 375 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
  • Podłogi Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 586

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >