Jakie pokrycia dachowe wybieracie?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

4 listopada 2009, 15:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie,

zbieram dane do niedużego badania ankietowego dotyczącego pokryć dachowych oraz ich eksploatacji. Na jego podstawie chcę przygotować ciekawy tekst.

Będę więc bardzo wdzięczny za pomoc i wypełnienie ankiety. Pozwoli mi to zebrać odpowiednie dane. Jej wypełnienie nie powinno Wam zając więcej niż 5 minut. Dodatkowo dla zachęty wśród wypełniających rozlosuję nagrody w postaci zestawów dekarskich od Dachermann Polska.

Dzięki za wypełnienie! :)

marcin411

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2009, 14:43

Z przyjemnościa wypełnie taka ankietę,ale najpierw powiedz jakim celom będzie służyła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2016, 14:05

co jest najlepsze do parterowego domu jednorodzinnego? Nie wiem na co sie zdecydowac np z oferty www.dachstyl-ryki.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2016, 22:15

Wydaje mi się, że najczęściej na dachach widać blachodachówki.
Przynajmniej na tych najnowszych dachach.
Może dlatego, że taka blachodachówka jest łatwiejsza do ułożenia na dachu.
A oprócz tego zaglądałam na
http://www.budmax-metal.com.pl/blachodachowka .html
i zdaje się, że cenowo też są bardziej korzystne niż dachówki.
Ale każdy podejmuje sam decyzje dotyczące swego domu
i powinien rozważyć wszystkie możliwe warianty.
A później wybrać najbardziej odpowiedni.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2016, 16:44

Akurat w przypadku nowych domów dachówka ceramiczna stanowi 45% pokryć to z doliczeniem dachówek betonowych może być sporo więcej. Jednak wiele osób przekonało się na zaletach własnie dachówki i dlatego rośnie ich ilość. Dachówki betonowe CISAR również cenowo bardzo fajnie stoją, także warto popatrzeć cenniki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lipca 2016, 14:48

ja za to z zapytaniem czy ktos może korzystal z usług firmy www.dachstyl-ryki.pl ? szukam czegos o wysokiej jakosci

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2016, 15:36

Ja nie korzystałem, ale przed podjęciem ostatecznej decyzji szobacz równiez ofertę Braas i "Stylowa Promocję 2016" na której znajdziesz6 modeli dachówek w klasie Premium

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 22:19

My wybraliśmy dachówki Orea 9 firmy Koramic bo akurat nam podpasowały w skłądzie budowlanym :) Prezentowały się pięknie, dekarz też przekonywał, że to bardzo dobra firma. No i dachówki są już z nami drugi sezon, pięknie się prezentują :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 01:04

Jest wiele pięknych modeli, tylko niestety trochę kosztują. Dlatego dla osób, które ograniczają lekko zasoby mozna skorzystać ze "Stylowej Promocji 2016" Braas na której znajdują się dachówki Premium ceramiczne i cementowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2016, 16:08

W stosunku jakość-cena zawsze wygrywa dachówka. Przede wszystkim w okresie 1 lipiec-31 sierpień 2016, kiedy trwa Stylowa Promocja z Braas: braas-promocja.pl . Dla mnie wybór jest raczej prosty

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 245

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >