Jakie rolety?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

1 lutego 2016, 11:03

Zgadzam sie: good 0 bad

My ostatnio zamontowaliśmy w pokoju dziecięcym plisy. Nie chcieliśmy żaluzji bo są kłopotliwe w czyszczeniu ale jednoczesnie szukaliśmy czegoś co bedzie bardziej oryginalne z wyglądu niż oklepane rolety. Z plis jesteśmy zadowoleni bo dobrze prezentują się na oknach. Jak również nieźle pełnią swoją rolęt. Zamawialiśmy je przez internet oraz dzięki temu było taniej. Wybraliśmy ten sklep:
http://www.plisa.sklep.pl/oferta/plisy-do-oki en-pionowych

W sklepie można zamówić sobie plisy do dowolnego rozmiaru okna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2016, 12:41

Osobiście jestem zdania, że rolety antywłamaniowe najbardziej powinny odpowiadać Twoim oczekiwaniom.
Co do firmy, to ja skorzystałem z tej oferty i byłem z niej bardzo zadowolony http://styl-dom.info/rolety/rolety-antywlaman iowe
Ja akurat skorzystałem z tej firmy, gdyż powiedziano mi, że mają dostęp do bardzo dobrego produktu. Akurat dość szybko się dogadaliśmy, a i szczerze mówiąc do dystrybutora się nie pytałem, gdyż wszystko było na bardzo dobrym poziomie.

Ten post był edytowany przez Yakin dnia: 21 marca 2016, 10:59
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lutego 2016, 11:05

Rolety antywłamaniowe będą co prawda trochę droższe,ale w zamian za to otrzymujesz spokój i ochronę,więc moim zdaniem warto się zastanowić właśnie nad takim rozwiązaniem.

www.KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2016, 16:06

W Krakowie duży smog więc skoro plisy lepiej się czyści może rzeczywiście będą lepszym rozwiązaniem :) Znalazłam ładne plisy tutaj http://www.anigorolety.pl/plisy.html. Co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2016, 09:27

Rolety antywłamaniowe to bardzo dobra inwestycja bo nigdy nie wiesz co sie może zdarzyć, moja koleżanka obudziła sie za pózno.....

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2016, 14:58

To chyba nie w bloku? Ja w domu na wsi też mam rolety zewnętrzne dla bezpieczeństwa. Dobre są także jako dodatkowa ochrona termiczna i w zimie i w lecie.Zamawialiśmy je w http://san-set.pl/serwis-rolet-zewnetrznych

Ten post był edytowany przez rutkowskamonika dnia: 13 marca 2016, 15:00
Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2016, 10:04

Jeżeli faktycznie mowa o mieszkaniu w bloku i tym bardziej na parterze,to moim zdaniem również rolety antywłamaniowe będą najbezpieczniejszą formą,warto się nad nimi zastanowić. Koszt instalacji nie jest wysoki.

www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2016, 19:45

Mi osobiście bardzo się podoba oferta Rotelexu. Mają bardzo duży wybór rolet i żaluzji. Ja jednak osobiści wole rolety, bo są bardziej praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2016, 14:51

Mam drutexy podobnie jak i okna. Wszystko montowane podczas budowy domu. Rolety sa bardzo ladne, wygodnie się nimi steruje – ja akurat chciałem na pilota mieć, nie na korbke;) jak już to już cena za okna z roletami bardzo w porzadku także śmiało te firme mogę polecic dalej

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2016, 11:01

Najlepiej będzie sprawdzić różne oferty i je sobie zestawić. Wiem, że sporo firm oferuje takie rozwiązanie. Jeśli znajdziesz w okolicy producenta to pewnie będzie taniej i będziesz miał serwis na miejscu. Dobrze jest zastanowić się na jaki system chcemy postawić. Też koniecznie przemyśl, czy oby na pewno one mają być sterowane? Czy to się u Ciebie dobrze sprawdzi? Może lepiej jest postawić na klasyczne rolety, ale za to dołożyć do lepszego materiału?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 613

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >