Jakie są niezbędne rzeczy w domu?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

4 grudnia 2008, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Proszę o podawanie różnych rzeczy do domu które są niezbędne? Proszę o firmy nazwy przedmiotu i ich modele.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2008, 11:36

a o co ci konkretnie biega z tym niezbędne... bo dla jednego niezbędna będzie zmywarka inny będzie miał w domu zapas zarówek następny młot udarowy inny garaż wpełni wyposażony a dla jeszcze jednego niezbędy będzie klucz do drzwi i dobre łuzko bo tylko tyle w nim przebywa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2008, 11:52

Chodzi o wszystko. Rzeczy potrzebne do takich domowych prac majesterkowych i rzeczy typu agd które pozwolą zaoszczędzić koszty utrzymania domu(zmywarka prysznic energooszczędna żarówka) oraz niewielkie prace w domu(komplety młotków, wiertarka wkrętarka itp. rzeczy) Chodzi o takie drobnostki które wypada mieć na stanie żeby były pod ręką w razie czego

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2009, 17:59

\Witam,
Niezbędnym elementem wyposażenia wnętrz jest kosiarka, areator i poczciwy, zawsze skuteczny "sierp tatowy".Bardzo przydają się stalowe grabie, mosiężne rondle, siekiera i kołowrotek.
Proponuje skorzystać z usług portalu fachowaekipa.pl
na pewno mają tam jakiegoś architekta wnętrz....
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2009, 01:15

Proponuję zaprzyjaźnić się z facetem z mózgiem, a jeśli post pisał facet... hmmmm.... zaprzyjaźnij się z kobietą z jajami :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2009, 01:31

Dla mnie niezbędna jest zmywarka. Dzieki niej oszczędzam wodę, prąd i własny czas. Najlepiej jest od razu zainwestowa w jakąś duża z klasą A. Ja mam zmywarkę firmy amica, model ZWA 6648 i bardzo polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2009, 10:06

Trzeba koniecznie to rozwinąc bo naprawdę wiele rzeczy jest potrzebnych w domu i można tak wymieniać bez końca.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2009, 10:33

łóżko, stół, dwa krzesła, dwie szklanki - jestem tradycjonalistą więc powtarzam za Hemingwayem.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2009, 17:58

Skoro niezbędnym elementem wyposażenia wnętrz jest kosiarka to gratuluję.... Chyba że to miała być ironia. Nie wiem kto napisał tego pierwszego posta z zapytaniem, ale efekt jest zadziwiający... :D

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2009, 12:31

Użytkownik czarnapantera napisał: Skoro niezbędnym elementem wyposażenia wnętrz jest kosiarka to gratuluję.... dobre :P

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
  • księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
  • kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 291

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >