offline Jadziaa_m praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: alik44 praktykant |
Dobrej jakości, funkcjonalne i posiadające wysoką izolacje akustyczną i termiczną są okna firmy Kapica okna opole Profile wykonane są w technologii pięciokomorowej, co znacząco wpływa na obniżenie strat ciepła. Partnerem firmy jest znana firma Schuco. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gary praktykant |
Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Szczecina mogę polecić www.kupokna.eu Sprzedają świetne okna i drzwi. Sam zdecydowałem się na zakup okien drewnianych od nich, które są solidne i bardzo dobrze się prezentują. |
| |
offline Paweł1985 kierownik
|
Wiecie co każdy tak przywykł, że jak coś się zepsuje albo jest stare to trzeba od razu wymienić na nowe. Z oknami tak samo. Przecież jak ma się okna stare to można je uszczelnić czy wyregulować i okna odzyskują dawną świetność. Ja mam okna z pcv, które mają juz swoje lata i po ostatniej zimie zrobiły się nie szczelne. Też myślałem o wymianie ale znajomy dał mi namiary na Serwis Meteo https://www.serwismeteo.pl/regulacja-okuc-oki ennych/, który oferuje regulację okien. Po ich naprawie okna znów sa szczelne a ja nie musze wydawać pieniędzy na nowe okna. |
| |
Gość: lery praktykant |
Najlepiej kierować się opiniami o firmie. Ja zdecydowałem się na okna PCV firmy Drutex. Jest to znany i popularny producent okien, który ma wiele dobrych opinii. Oferują swoje okna w 43 wariantach kolorystycznych, więc mogłem dobrać kolor pasujący do elewacji mojego domu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Adamek praktykant |
Wybierając okna do budowanego domu postawiłem na wysoką jakość i markę od lat rozpoznawalną na polskim rynku czyli Oknoplast. Okna zakupiłem u ich partnera premium Sampre w Bydgoszczy. Znalazłem tu profesjonalna obsługę z doskonałym doradztwem, a do tego dokładnym montażem. |
| |
offline marek84 majster
|
Moim zdaniem chodzi zarówno o wybór konkretnej marki, jak i o zwrócenie uwagi na okna produkowane przez sprawdzone firmy, które dbają o jakość produktu na każdym etapie. Tak jest np. z marką Schüco i firmami Premium, które z nią współpracują. Okna produkują i montują wyszkoleni fachowcy z doświadczeniem. W tej grupie można wymienić np. Jezierskiego czy Empol. |
| |
offline janek437 inżynier
|
Jestem zdania, że na oknach nie powinno się oszczędzać. Wiadomo że jakość idzie w parze z ceną. Okna od nich https://dobredrzwiokna.pl/29-okna-plastikowe- pcv na pewno spełnią wszystkie twoje wymagania. |
Ten post był edytowany przez janek437 dnia: 16 lipca 2018, 22:52 | |
| |
Gość: fernando praktykant |
W przypadku naszego domu wybór padł na okna oraz drzwi PCV, wyprodukowane przez GROBUD http://www.grobud.pl/ . Są oni odpowiedzialni za wykonanie materiałów o niezwykle solidnej i porządnej jakości zdobiącej nasz dom. Wysoka jakość za super cenę! |
| |
offline joanna6 fachowiec
|
A może okna wykonane za pomocą technologii V-Perfect? Nie wiem, czy o tym słyszeliście, ale takie okna cechuje wysoka dokładność łączeń naroży. Więcej o tym poczytacie na stronie http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/okna/t echnologia-v-perfect. Wszystkim, którzy chcą mieć idealne okna przez długie lata, polecam właśnie takie rozwiązanie. |
|
Jakie wybrać okna PCV?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 517 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 334 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 428 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...