Jakie wybrać okna PCV?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6

5 kwietnia 2019, 09:30

Zgadzam sie: good 0 bad

No ja bym raczej postawił na producenta OknoPlast, a jeżeli chodzi o wybór firmy która będzie w stanie zadbać o pełną realizację to tutaj jestem w przypadku Poznania za Domega Poznań, która posiada szeroki wybór modeli, bardzo dobre ceny i do tego zadbali o świetne parametry dzięki czemu są to okna bardzo szczelne i pozwalające zachować pełne bezpieczeństwo także przy próbach włamania. My z ich usług korzystaliśmy ponad rok temu i jak do tej pory nic niepokojącego się na szczęście nie pojawiło :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2019, 13:17

Rozsądne ceny na okna energooszczędne masz w Myszkowie, więc warto nawet dojechać na konsultacje do OknoPlus przy Gruchla 10. Braliśmy z żoną okna minimalistyczne, całej rodzinie się podobają. Duże oszczędności, w stosunku do konkurencji, parametry techniczne potwierdzają energooszczędność. Ale uwierz, nie przepłacasz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2019, 08:08

Okna PCV , dostarczone przez Oktom https://www.oktom.com.pl okazały się interesującym rozwiązaniem. Jakość poszła w parze z równie atrakcyjną ceną, a przy okazji prezentują się świetnie - dzięki nim wiadomo, że zamieszkujemy świeży dom!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2020, 09:57

My okna kupiliśmy w Piasecznie u przedstawiciela OKNA.PL. Postawiliśmy na okna PCV z Oknoplastu, bo są bardzo dobre i maja atrakcyjne ceny. Ta sama firma zajęła się u nas montażem i muszę im przyznać, że wiedzą co robią, wykazali się doświadczeniem i wysokim poziomem realizacji zleceń, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2020, 09:51

Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na okna aluminiowe, które nie tylko mogą być duże, ale także mieć estetycznie wąskie ramy. Teraz bardzo modne są projekty budynków z dużymi oknami, a nawet przeszkleniami na całą ścianę. Przy zastosowaniu sprawdzonych systemów mogą zapewnić izolacyjność termiczną nawet w standardzie domów pasywnych. Gdyby ktoś poszukiwał takich rozwiązań, mogę polecić systemy aluminiowe Schuco, można je znaleźć w ofercie np. CB Aluminium z Krakowa (www.cbaluminium.com.pl) lub Alu-Plus Plus z Gdańska ( www.aluplus.pl). Realizują duże, jak i mniejsze inwestycje, dlatego mają duże doświadczenie w projektowaniu i montażu stolarki aluminiowej.

Ten post był edytowany przez adamadam dnia: 3 kwietnia 2020, 09:52
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2020, 10:38

PORÓWNAJ CENY OKIEN u kilku sprzedawców. Poznaj CENY i CENNIK okien u kilku oferentów z twojej okolicy. Wyślij do nich zapytanie a pomogą Ci przy wyborze okien i w znalezieniu dostawcy = http://twoje-okna.com

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2020, 12:25

Co do okien, to najlepiej jest postawić na sprawdzoną i solidną konstrukcje. W końcu takiego zakupu dokonujemy raz długi okres czasu. Kierując się opiniami i sugestiami znajomych udałem się bezpośrednio do producenta https://oknalavart.pl/ . Parę lat już mają a póki co spisują się rewelacyjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2020, 11:35

Tak, okna muszą być solidne, bo w końcu mają chronić przed zmiennymi warunkami zewnętrznymi. Tu ważna jest nie tylko stabilność ramy i jakość uszczelek czy okuć, ale też odpowiednie osadzenie okna w otworze okiennym. Dlatego warto powierzyć produkcję i montaż stolarki doświadczonej firmie. Ze swojej strony polecam firmę Mielczarek ze Zduńskiej Woli https://www.oknamielczarek.pl/foldery/, która produkuje okna w renomowanych systemach Schüco. Przyjeżdżają, dokonują darmowego pomiaru, doradzają najlepsze rozwiązania, produkują okna i profesjonalnie je montują w technice ciepłego montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2020, 10:33

Szczerze mówiąc sama staje przed wyborem jakie okna PCV wybrać. Zależałoby mi na oknach jakiejś sprawdzonej firmy. Chce wymienic okna w starym z domu, gdzie jeszcze są drewniane. I chciałabym by byly w kolorze brązowym. Mam jeszcze też w planach kupić drzwi wejściowe do domu z tej firmy https://www.drutex.pl Widziałam nawet, ze ktoś wspominał coś na temat tej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2020, 19:59

Dla mnie jedyne okna warte uwagi ma OKNOPLAST i można gadać różne rzeczy i sprawdzać różnych tanich producentów, ale jakość liczy się najbardziej. U nas od kilku lat są okna tej firmy i nie zamieniłbym się w życiu na inne.

Ten post był edytowany przez januszko dnia: 12 sierpnia 2020, 19:59
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 442

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >