Witam serdecznie. Potrzebuję producenta stolarki okiennej do stałej współpracy. Jakieś propozycje z waszej strony? Zajmuję się na co dzień szeroko pojętą architekturą i już od dłuższego czasu mam problem z dobieraniem okien, czy drzwi swoich projektów. Raz że design nie do końca mi pasuje, a jak już estetycznie jest okej, to z kolei parametry odstają...
offline lucas33 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: arkadiusz22 praktykant |
Nie mam jakiś uwag do okien od OknoPlus. Kupowałem w zeszłym roku i cały czas izolacja jest tak samo dobra. Z takich dodatkowych plusów to na pewno bym też wymienił łatwość w czyszczeniu. Przy starych oknach to się trzeba było namordować podczas mycia a i tak smugi zostawały, a tutaj zdecydowanie łatwiej idzie przeszklenie utrzymać w dobrej kondycji. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: iwertis praktykant |
Ja zakupiłem okna od firmy www.uni-plast.eu Zdecydowałem się akurat na okna drewniane. Mają solidne okna od sprawdzonych producentów. Firma podchodzi profesjonalnie do każdego klienta, więc mogę polecić ich wam. |
| |
offline Piecco.pl doświadczony
|
|
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Przede wszystkim podczas wyboru odpowiednich okien ważna jest trwałość oraz dobre właściwości izolacyjne. Jak widać producentów do wyboru jest wielu. Jednak aby podjąć dobrą decyzję zakupową, postanowiłem skorzystać z pomocy firmy która zajmuje się tym tematem od prawie 20 lat w Warszawie i okolicach czyli Anex Okna. Skontaktowałem się z nimi i umówiłem na spotkanie. Wybraliśmy wspólnie z małżonką okna (oczywiście z ich pomocą), oczywiście objęte były aprobatą techniczną ITB. Później wszystko wymierzyliśmy i już pozostał tylko montaż, który również dla ich ekipy wyszedł dobrze bo pomimo, że czas płynie to jednak nieszczelności się nie pojawiają. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: robertomarewski praktykant |
Jakieś rok temu też stałem przed wyborem okien i gdybym mógł cofnąć czas, to nadal wybrałbym PCV. U mnie sprawdzają się doskonale. Solidne, dobrze wykonane i co najważniejsze - szczelne. Niestety moje poprzednie okna nie mogły się tym poszczycić. Co do firmy to ja mam z Drutexu. Większość moich znajomych ma ich okna, nikt się nie skarżył, więc kupiłem i ja. Nie narzekam |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Ja natomiast osobom z Poznania oraz okolic mogę zdecydowanie polecić bardzo dobry salon ze stolarką okienną, drzwiami oraz roletami zewnętrznymi, a jest to - firma Domega, która posiada zawsze jakieś ciekawe promocje. Do tego rozbudowaną ofertę producentów oraz wersji także w razie dodatkowych pytań, czy też dość ograniczonego budżetu na pewno na miejscu chętnie Wam podpowiedzią i dokładnie wyjaśnią jak działają (również w zakresie montażu). My bardzo jesteśmy zadowoleni z całości wykonanej przez nich pracy, więc zasługują na wyróżnienie również tutaj. |
| |
Gość: Online Lenders praktykant |
|
| |
Gość: Getting A Loan praktykant |
|
|