Peugeot ma dobrą ofertę dla firm. Załatwiłem sobie u nich w salonie nowego 5008 i warunki są naprawdę korzystne. Rata nie jest wysoka jak na suva klasy premium. A auto dobrze spisuje się u mnie w firmie, bo mogę nim przewozić nawet 7 osób albo mieć dodatkową przestrzeń w bagażniku.
Gość: Ireneusz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline postraszek doświadczony
|
W sumie jakie tylko chcesz. Do firm najbardziej moim zdaniem nadają się Audi i Mercedesy, ale co komu najbardziej pasuje. Skorzystaj też z opcji, że możesz wziąć leasing online, znacząco ułatwia procedury : https://www.pkoleasing.pl/leasing/turboleasing-szybki-leasin g/ |
| |
Reklamy Google | |
offline wizjer praktykant
|
Z pewnością na firmę osobowy w leasingu bardziej się opłaca niż w kredycie. A pytaliście się swojej firmy leasingowej czy można oklejać taki samochód reklamą? Teoretycznie oklejenie samochodu dodatkowo zabezpiecza lakier przed promieniowaniem UV i mikro zadrapaniami. Tak przynajmniej powiedziano mnie w Fabryce Reklamy w Łodzi na Piłsudskiego 143, firmie która to robi od lat. Jednak zawsze coś może odbić firmom leasingowym, bo za każde zezwolenie trzeba dodatkowo płacić. |
| |
Gość: asander praktykant |
|
| |
Gość: walerian praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sirocco praktykant |
|
| |
Gość: makularot praktykant |
|
| |
Gość: Nekko praktykant |
|
| |
Gość: Nexx praktykant |
|
| |
Gość: Kochan praktykant |
To zależy czego ci potrzeba. Np firma logistyczna poszukuje czegoś innego niż zwykła osoba... Ja chyba wolałbym coś w stylu dostawczaka jak Ducato. |
|