Jakie drzewa owocowe?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

30 lipca 2010, 15:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałabym posadzić w przyszłym roku drzewka owocowe. Doradźcie jakie drzewka posadzić. Dobrze jeśli byłyby łatwe w pielęgnacji gdyż to początek mojego fachu w ogrodnictwie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2010, 15:43

Najłatwiejsze i najładniejsze są drzewka takie jak jabłoń, wiśnia, brzoskwinia, grusza, nie ma to jak nasze polskie, no może z wyjątkiem tej wiśni ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2010, 11:37

tak, według mnie w ogrodzie, o ile jest miejsce powinna być ta jabłoń i wiśnia. Problemu raczej z nimi nie ma. Może później trochę tego leży, jak jabłka spadną

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2010, 10:43

Ja też jestem za czereśnią, gruszą, jabłonią, brzoskwinią, możesz spróbować ze śliwą i morelą.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2010, 13:09

Osobiście polecam śliwę i brzoskwinię. Jeżeli będziesz pamiętał o obrywaniu zawiązek owoców tej drugiej to owoce będziesz miał wielkie jak pięść, soczyste i pyszne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2011, 17:11

Dla amatorów sadownictwa jabłoń! Posadziłeś?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2015, 21:47

zalezy co chcesz mieć..ja Ci polecam brzoskwinię, szczególnie tu masz dużo propozycji http://www.domisad.pl/56-drzewka-kolumnowe. generalnie z owocowymi drzewkami jest trochę zabawy ale wystarczy odpowiednia pielęgnacja i jest git!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2015, 21:16

też kupowałam tam drzewka - faktycznie na domisad.pl jest duży wybór!:) nakupowałam troszkę tego i teraz czeka mnie weekend w ogrodzie!:)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2015, 15:00

Zgadzam się :) kupowałam u nich róże i drzewka do ogrodu - pięknie się rozwijają :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2015, 19:08

no właśnie to jest chyba coś nowego w sieci z roślinkami bo zakupiłam tam sadzonki truskawek i teraz czeka mnie wysad! a jak szukałam wczesniej określonych sadzonek to nie mogłam znaleźć a teraz wlasnie obczaiłam na domisad.pl! super sprawa:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sensowny zbiornik na deszczówkę Liczba postów: 9 Grupa: Pielęgnacja... W przypadku kiedy chcesz oszczędzać wodę i dbać o środowisko? Zajrzyj na https://ekozbiorniki.pl/kategoria/zbiorn iki-do-wody/. W ich ofercie znajdziesz różne zb...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 235

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >