Jakie drzwi antywłamaniowe do mieszkania najlepsze?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16

15 października 2020, 23:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Laber Group https://www.labergroup.pl/oferta/drzwi-antywl amaniowe odpowiadają za dostarczenie drzwi antywłamaniowych do mojego magazynu. No idealny odstraszacz na potencjalnych złodziejaszków, także zainteresuj się nad ich ofertą!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2020, 17:18

Ktoś szuka drzwi do mieszkania, nie do magazynu. Oczywiście drzwi jakie pokazałeś w klasie RC3 i RC4 robią wrażenie ale do przeciętnego domu używa się RC2, a cała masa ludzi nawet nie wie że ich drzwi nie posiadają atestów. Zwykłe RC2 do mieszkania w bloku to choćby tania Forteca z Erkado albo Tower z Interdoorsów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2020, 21:13

W dzisiejszych czasach, gdy złodzieje czują się bezkarni, drzwi antywłamaniowe to podstawa. U siebie w domu zamontowałem aluminiowe drzwi ALTUS z Gerdy, bo to sprawdzony od lat polski producent. Wyglądają nowocześnie, a ich grubość chroni nie tylko przed włamywaczami ale też utratą ciepła.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2022, 09:56

Polecam sprawdzić ofertę KMT, mają bardzo dobre drzwi. Do mieszkań warto wybrać akustyczne, bo bardzo dobrze izolują hałas z klatki schodowej, a to blokach ma duże znaczenie. Dodatkowo ich drzwi są dobrze wykonane, izolowane pianą, wyposażone w sprawdzone mechanizmy, które decydują o bezpieczeństwie. Jak dla mnie to drzwi na lata

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2022, 14:03

Montowałem ostatnio te KMT o których piszesz. Całkiem przyzwoite drzwi ale cena też adekwatna do jakości. Z resztą jak wszędzie teraz ceny podskoczyły w górę jakiś czas temu. Z tańszych opcji jest alternatywa w postaci np. Porty Rw czy Erkado Forteca. Kwestia gustu co się komu podoba i tego ile na chce wydać na drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2024, 11:39

Jak zbierasz informację o firmach, które warto jest polecić to z całego serca ja podaje link do speców od podłóg i nie tylko https://quercus.co

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >