Laber Group https://www.labergroup.pl/oferta/drzwi-antywl amaniowe odpowiadają za dostarczenie drzwi antywłamaniowych do mojego magazynu. No idealny odstraszacz na potencjalnych złodziejaszków, także zainteresuj się nad ich ofertą!
Gość: gienius praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline mazwoj fachowiec
|
Ktoś szuka drzwi do mieszkania, nie do magazynu. Oczywiście drzwi jakie pokazałeś w klasie RC3 i RC4 robią wrażenie ale do przeciętnego domu używa się RC2, a cała masa ludzi nawet nie wie że ich drzwi nie posiadają atestów. Zwykłe RC2 do mieszkania w bloku to choćby tania Forteca z Erkado albo Tower z Interdoorsów. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: mieszkaniec praktykant |
W dzisiejszych czasach, gdy złodzieje czują się bezkarni, drzwi antywłamaniowe to podstawa. U siebie w domu zamontowałem aluminiowe drzwi ALTUS z Gerdy, bo to sprawdzony od lat polski producent. Wyglądają nowocześnie, a ich grubość chroni nie tylko przed włamywaczami ale też utratą ciepła. |
| |
Gość: Michauu praktykant |
Polecam sprawdzić ofertę KMT, mają bardzo dobre drzwi. Do mieszkań warto wybrać akustyczne, bo bardzo dobrze izolują hałas z klatki schodowej, a to blokach ma duże znaczenie. Dodatkowo ich drzwi są dobrze wykonane, izolowane pianą, wyposażone w sprawdzone mechanizmy, które decydują o bezpieczeństwie. Jak dla mnie to drzwi na lata |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Montowałem ostatnio te KMT o których piszesz. Całkiem przyzwoite drzwi ale cena też adekwatna do jakości. Z resztą jak wszędzie teraz ceny podskoczyły w górę jakiś czas temu. Z tańszych opcji jest alternatywa w postaci np. Porty Rw czy Erkado Forteca. Kwestia gustu co się komu podoba i tego ile na chce wydać na drzwi. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: jarecki89 praktykant |
|
|